/Bihor/Doctor

Spitalul Militar de Urgență Avram Iancu

Strada Dunărea 3, Oradea 410027, România

Spitalul Militar de Urgență Avram Iancu
Doctor
4.2
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6P+CF Oradea, România
+40 359 427 610
spitalmaioradea.mai.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aliz-Katalin Peto
Aliz-Katalin Peto2 ani în urmă
Medicii de la chirurgie sunt foarte amabil și profesioniști... Curățenie, personal amabil.
Ahmad Said
Ahmad Said3 ani în urmă
La intrare te intampina un portar mai turbat decat cainele care ma muscat de picioare inainte cu o zi, insa el nu ma muscat ci ma alungat tipand la mine ca intarea pacientilor se face prin poarta din spatele spitalului; degeaba i explici ca nu pot umbla ... Nu pacientul este important aici, ci mai degraba pe unde intra! Graoznic! :(
Romania Review
Romania Review4 ani în urmă
A fost o legenda, dar dupa revolutie s-a degradat puternic, din toate punctele de vedere. Acum se observa un suflu nou si lucrurile par sa se indrepte in directia buna. S-ar putea face sute de filme incredibile cu cate s-au intamplat aici, bune si rele, dar nu e nimeni interesat sa afle experientele oamenilor si astfel istoria se pierde odata cu disparitia unei generatii.
Eugen Negara
Eugen Negara4 ani în urmă
Am avut o problema ortopedica grava rezolvata foarte bine în secția spitalului de domnul doctor Florin Blaga. Aparatura performanta, personal calificat, curățenie.
Ovi Daşcău
Ovi Daşcău4 ani în urmă
O experiență care m-a lăsat cu zâmbetul pe buze, datorită profesionalistului împins până la devotament al domnului doctor Florin Blaga, medic specialist în ortopedie... Am trecut de faza 1. Urmează fază 2.
RESPECT!
Anna Michalcakova
Anna Michalcakova4 ani în urmă
Recomand cu multă încredere. Doctorii deosebiți angajați deosebiți.Am rămas profundă impresionată de tot ceea ce este aici !!Dumnezeu să-i ajute pe toată echipa spitalul Militar Oradea !
Alexandru Kis
Alexandru Kis2 ani în urmă
Personal de excepție din toate punctele de vedere, și profesional, și uman!
Nicu Balogh
Nicu Balogh2 ani în urmă
Sa i dea Dumnezeu sanatate Domnului Dr ortoped Blaga Florin. Un adevarat profesionist. Iar asistentele si infirmierele jos palaria. Sa- l tina Dumnezeu sanatos, sa ajute cati mai multi pacienti.
Locații recomandate