/Bihor/Doctor

Bioinvest

Strada Episcop Roman Ciorogariu 62, Oradea 410009, România

Bioinvest
Doctor
3.5
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W8H+5F Oradea, România
+40 259 412 295
bioinvestmedicalcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae nicolae
Nicolae nicolae2 ani în urmă
Jalnic , programare la ora 17 intrat la cabinet la ora 18 , am plătit 200 pentru ca domnu doctor să-mi zică sa iau omez toată consultația a durat maxim 8 minute.la alt cabinet consultația a durat aproximativ 15 /20 minute plus cu totul și cu totul alte rezultate
Carina-Maria Bora
Carina-Maria Bora2 ani în urmă
RO| Aici mi am facut analizele in urma cu cateva luni, nu am intampinat nici o problema, asistentele care erau langa mine erau foarte dragute si totul a decurs cum trebuie.
ENG| A few months ago ive had my analysys here and i didnt had any problem. The nurses were very nice to me and everything went out smoothly.
Szabó Mónika
Szabó Mónika2 ani în urmă
Ajuns la ora 3.50 pt o programare de la 4 am gasit coridorul plin. Asteptare cu programare cu tot 60 minute, sper ca doar atat. Inca nu am intrat. Pret consultatie 160 lei.
Estera Babin
Estera Babin2 ani în urmă
Am făcut programare, nu știu ce s-a întâmplat dar cand am ajuns cica nu am programare.
Am ajuns prima si am fost luata utlima, ba m-ar lua si nu m-ar lua la consultatie la Orl deoarece nu apar programata.
Dna doctor sau domnișoară ce e, mi-a dat tratament dar nu foarte amabila, plus ca am mai si plătit.. Nu mai revin, nu se merita sa dau banii si sa nu stie cum sa se comporte.
Rares Bustean
Rares Bustean2 ani în urmă
Am fost programat astazi (09.08.2021) la un consult oftalmologic, pentru ora 11. La 11 si 30 minute nu fusesem inca consultat desi inaintea mea intraseră alte persoane neprogramate. Am așteptat pana la ora 11 si 50 de minute (cu dureri acute) cand personalul de la recepție (care s-a comportat ireprosabil) a ridicat neputincios din umeri, neavând o explicație pentru "fenomenul" descris. Pentru o clinica privata, unde un consult costa 160 lei, nu este normal sa aștepți ca si la sistemul public de sanatate cu orele, după niște medici lipsiți de orice forma de etica profesionala.
Mary D
Mary D2 ani în urmă
Mi-am făcut analizele și am beneficiat de consult medical la Bioinvest de nenumărate ori și sunt foarte mulțumită. Am primit la timp rezultatele pe e-mail, personalul a fost politicos, am beneficiat de prețuri convenabile în comparație cu alte locuri și mi s-a făcut și reducere la analizele de laborator cu cardul de pacient Bioinvest.
Marcel pascalau
Marcel pascalau2 ani în urmă
E prima dată când intru intr-un cabinet medical la ora programată. Era să cad jos. Nu credeam că e posibil așa ceva. Tarifele sunt destul de mari, dar sunt alte locuri unde plătești și te tratează ca și cum i-ai deranja. Aviz, grandmed.
Mihaela Neag
Mihaela Neag2 ani în urmă
Dezamăgitor! Cum puteți doamnelor de la ghișeu sa trimiți pacientul sa aștepte la o alta ușă? A mers de la 70 km, aproape paralizata. După ce v-ați uitat pe biletul de trimitere i-ați spus sa aștepte la ușa cu nr 3,când trebuia s-o trimiteți la ușa nr 10?După o ora de așteptare ii spuneți ca medicul a plecat! Hallo, plătiti dumneavoastră taxiul și timpul pierdut?
Locații recomandate