/Bacau/Doctor

Cabinet Medical Individual Raluca Grigoriu

Strada Stadionului 1, Bacău 600154, România

Doctor
4.2
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW49+J6 Bacău, România
+40 752 777 666
cmiralucagrigoriu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Popescu
Madalina Popescu2 ani în urmă
Pentru un cabinet privat a fost o experiență dezamăgitoare, s-au decalat programările (am întrebat cat presupune ca ar mai dura,mi s-a spus sa revin in 30min,dupa 30min au mai durat alte 40min), mă depășește cum este posibil, având in vedere ca in general pacientele stăteau 10min in cabinet... In cabinet totul pe repede înainte. In sala de așteptare am stat si am ascultat si comanda de 3meniuri crispy ,pepsi0 la doza ,o portie aripioare cu maioneza ,in contextul in care eu eram lihnită, așteptând de 1ora si 10minute deja, plecata de la muncă sa ajung la ora exacta,cu copil mic dupa mine si sarcină in trimestru 3....
Ioana Oltean
Ioana Oltean2 ani în urmă
Nu o recomand, nici măcar poze la ecograf nu îmi dădea si mai si plăteam cate 250 300 de lei, analizeze le am plătit 420 de lei si mi lea dat tocmai dupa ce am născut si atunci la insistențele mele, nici la naștere nu ma asistat.Fata de la recepție te cheamă la o ora si te ține mult si bine pe hol daca vine vreo prietenă de a ei imediat o bagăin față.Fiind la prima Sarcină nu mia zis nimic în cabinet nu ma ținea mai mult de 3 minute se uita un pic la bebe si imediat gata dute si plătește!
Alice Capoti
Alice Capoti4 ani în urmă
Doamna doctor Grigoriu s-a ocupat impecabil de mama mea: diagnostic corect, recomandare mai departe catre un specialist oncolog la fel de bun, e foarte meticuloasa si dedicata meseriei si pacientilor. In plus e o persoana foarte calda, generoasa si cu mult bun-simt.
Dnta Dnta
Dnta Dnta4 ani în urmă
Asistenta care face programări la o ora ca după sa îți zică defapt ca a făcut la o alta ora și eu am înțeles greșit... În fine, trecând peste, am așteptat, asistenta era ocupata sa vb la tel despre anumite lucruri intime, băgând alte persoane în fata mea când defapt ea a spus ca eu voi intra prima fiind și însărcinată... Clar i.am spus ca nu se poate asa ceva și în final tot ea fiind cea nervoasa! A fost pentru prima și ultima data când ma voi duce acolo!! Mai bine alegeți alte cabinete medicale care sa fie capabile de a face și a respecta programările!!
Andra Madalina Iordache
Andra Madalina Iordache2 ani în urmă
Cea mai bună, recomand cu încredere !!
Dragos Dragos
Dragos Dragos2 ani în urmă
Multumim din suflet pentru ajutorul acordat!!! 🤗
Vasile Pantazica
Vasile Pantazica2 ani în urmă
Anton Ioana
Anton Ioana2 ani în urmă
Locații recomandate