/Bacau/Doctor

GTL CLINIC BACĂU

Bulevardul Unirii 24, Bacău, România

GTL CLINIC BACĂU
Doctor
3.4
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWC8+6R Bacău, România
+40 334 107 777
gtlmedicalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela plesuvu
Mihaela plesuvu2 ani în urmă
Stau și ma întreb când o sa se schimbe în tara asta mentalitatea comunista cu care am crescut mulți dintre noi.M am dus la aceasta clinica și am fost tratata de parca venisem sa cerșesc ceva.Medicul m a consultat timp de 5 minute cu tot cu descălțat și încălțat ,fără sa fie interesat absolut deloc de istoricul meu medical ,de analizele pe care le aveam și s a simțit foarte ofensat ca aveam o scrisoare medicala de la un alt medic.Cum poți sa faci niște recomandări unui pacient neștiind nimic despre el.Dezinteres total și lipsa de profesionalism.In continuare se păstrează aceasta atitudine ca medicul e Dumnezeu pe pământ și noi ar trebui sa stam cu capul plecat în fata lui.
Ciobanu Mariana
Ciobanu Mariana3 ani în urmă
Doamnele asistente drăguțe, săritoare dar cele de la recepție, mi au lăsat un gust amar Reoezite ușor sa nu zic mult arogante Nu realizează ca lucrează într-o clinică privata și vorba dulce, mult aduce. Aparatura, ham . .Cardul îl opresc acum cine știe ce validare fac zilnic .. Ele știu. Banii de la casa de sănătate sunt buni Lucrați la de comportare primire Ca sa putem recomanda pe viitor Spor în afacere Asistente drăguțe.
Attila Márton
Attila Márton4 ani în urmă
Recomand cu încredere! La fetița noastră micuță de aproape 3 ani, în brațele alea subțiri, au nimerit din prima să recolteze sânge. Profesioniști, angajați calificați, pricepuți! Mulțumim frumos 👍🤗🥰
Brunetzicu Mario
Brunetzicu Mario2 ani în urmă
Nu recomand ... am fost de 2 ori la fizioterapie fără efecte pozitive , asistenții nu prea au experienta , stau pe telefon și joaca jocuri în grup în timp ce îți face procedura . Dacă ești asigurat nu stiu cum sa te prindă mai bine sa-ti încarce cheltuielile cu analize inutile . La prima impresie pare o clinica ok , dar personalul nu lucreaza profesionist.
Mtaoriiar
Mtaoriiar2 ani în urmă
Asa arata mana mea a doua zi dupa recoltare la aceasta clinica.
Serviciile sunt foarte proaste. Daca ai trimitere de la medicul de familie te programeaza peste o saptamana doua. De doua ori am fost, prima data am avut noroc si doamna de la recoltari stia ce face, dar de data asta se poate vedea ca au personal care habar n-au sa ia sange. De ambele dati mi-au spus ca imi trimit rezultatele analizelor intr-o anumita zi si de ambele dati a trebuit sa sun fiindca nu le-am primit pentru a primi de ambele dati raspunsul ca nu sunt gata inca (de parca eu am spus cand vor fi gata nu ei). Nici programarile nu se respecta si pacientii intra mai tarziu si stau buluc pe hol, ceea ce mai ales acuma cu covidul e inacceptabil.
La examenul psihiatric pentru permis auto se aude de pe hol cum urla doamna psihiatru la pacienti de parca lumea merge acolo sa aiba pe cine isi descarca ea nervii. Plus ca trebuie sa te duci de doua ori la ei, o data dimineata pentru toate examenele / controloale, iar o data dupa ora doua cand vine doamna psihiatru (pentru permis auto). Eu sincer am fost la ei prima data pentru ca au si laborator de analize / recoltare si sunt autorizati si pentru fisa medicala pentru permis auto. Iar a doua oara din inertie, dar in veci nu mai merg la aceasta clinica care isi bate joc de oameni.
Au si catevacadre medicale dragute si competente, dar nu pot doar cativa dintre angajati sa compenseze pentru lipsa de competenta si profesionalism a celorlalti.
Nu recomand si cred ca ar trebui sa primeasca o vizita de re-acreditare sau cum se numeste, iar patronii sa angajeze personal mai competent si profesional!
Diana Jitaru
Diana Jitaru2 ani în urmă
Doctorițe si asistente incompetente, ce așteaptă spaga pentru a elibera o foaie. Cum au văzut ca tatăl meu lucrează în străinătate, nu au vrut sa ii elibereze fișa cum ca este apt de munca! Scuza fiind una penibilitate. Sa va fie rușine!! Nu recomand acesta clinica, sunt clinici mult mai competente in Bacau!
Florin Constantin Vip
Florin Constantin Vip2 ani în urmă
Cea mai veche și cea mai proasta aparatura au! Nu recomand!Patroni avari după bani și numai mașini de lux x7 x4 și aparatura la pământ veche!Îți oprește cardul de sănătate de pe o zi pe alta că sa facă măgarii că ți.a făcut nu știu ce investigații să ia bani de la stat!Rușine să vă fie.
Simona Craciun
Simona Craciun2 ani în urmă
Super profi și drăguțe doamnele de la recoltări , nu te chinuie , nu durează mult recoltarea . Doamnele de la recepție au răbdare și vorbesc foarte frumos (ceea ce întâlnești tot mai rar ) .
Locații recomandate