/Arges/Doctor

Clinica Medicală Ambra

Bloc L6, Scara F,Parter,Apartament 2-4, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Pitești 110094, România

Clinica Medicală Ambra
Doctor
2.2
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV94+V7 Pitești, România
+40 248 610 063
ambramedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica Medicală Ambra
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius V
Marius V1 an în urmă
If you are foreign and are reading this DO NOT PROCEED! Appalling service.
Pentru toti conationalii, nu e mare surpriza: servicii de stat la preturi de privat. M-au programat aiurea si m-au trimis in cealalta parte a orasului. Cand in final am gasit ce trebuia, s-a bagat cineva in fata (tipic), iar acelasi personal auxiliar mi-a returnat un rece "asteapta-ti randul".
Pentru clarificare, sunt din Pitesti...ca sa nu existe dubii. Poate ca in alte orase e mai bine.
Irina Bitu
Irina Bitu1 an în urmă
Multă aroganță la recepție. 25 lei pt. o simplă injecție fără să ofere o seringa. Drăguță doamna asistenta care prestează serviciul pentru injecție.
Comanescu Adrian
Comanescu Adrian2 ani în urmă
Pierdere de timp si bani. Ecografie primita cu foaia de descriere a altui pacient. Consultatie mult prea sumara, doctor fara chef de nimic.. .singura informatie "totul e bine, nu se vede nimic in neregula". Am returnat foaia cu descrierea celuilat pacient (nu ar fi meritat efortul si perderea de timp dar m am gandit ca poate alt pacient este in situatia mea). A mea nu exista ca cica nu a mers imprimanta (evident povesti, de fapt doctorul nu a avut chef). A 2a oara (de fapt a 3a) nu mai vin acolo. Nu recomand!
Daniel Marius
Daniel Marius3 ani în urmă
Bună ziua!
Am fost cu soția mea, aveam programare pt Ecografie Morfologică trimestrul 3.
Doctora Cătălina Stănica părea foarte speriată, neprofesionistă, fapt ce s a adeverit la final când pe foaia eliberată scria doar "ECOGRAFIE SARCINĂ" fără a indica dimensiunea colului și alte date utile. O singura poză scoasă.
Prețul afișat era de 250 lei iar nouă ni s a cerut 300 lei cu explicația ca "așa cere aceasta doctoră că este din București" .Nu este vorba de 50 lei dar pare "japcă".
Le am spus că voi sesiza poliția în situația în care nu scoate hârtiile cu toate datele exact ca pentru o morfologie de trimestrul 3, iar doctora a cerut sa se modifice actele ecografiei.
Ce încredere putem sa avem în calitatea și profesionalismul lor?
"O clinică" într-un apartament de bloc.
Regretul meu este că soția mea nu a citit recenziile celor ce au avut neinspiratia sa apeleze la serviciile lor.
Vom infirma instituțiile abilitate cu toată întâmplarea noastră în aceasta "clinică"inclusiv cu lista privind prețurile afișate.
Alexandru Simion
Alexandru Simion2 ani în urmă
Am trăit experiențe cu adevărat degradante și umilitoare în cadrul acestei clinici. A trebuit să vin de trei ori la clinică și nici până acum nu am fost consultat de către medicul Eugenia Stancu. Medicul la care m-am programat nu respectă absolut deloc ora programărilor, de multe ori existând întârzieri de 2-3 ore la consultație față de programare. A doua oară când m-am prezentat la programare am putut vedea medicul pentru câteva minute, dar apoi a întrerupt consultația brusc pe motiv că are o problema personală și trebuie să plece. Mi-a recomandat să mă reprogramez, deja a treia oară, și am reușit să o fac abia peste o lună jumătate de la data ultimei programări. Pe lângă faptul că nu s-a respectat ora programării și am așteptat o oră, când mi-a venit rândul, medicul a plecat acasă și nu m-a mai consultat. Am fost programat pentru a patra oară pentru săptămâna care urma, dar nici atunci nu a venit medicul la clinică, aflând acest lucru în urma apelării clinicii de către mine în avans. Este complet inacceptabil ce am trăit și nu am crezut că este posibil să existe asemenea lipsă de profesionalism și bun simț. Nu recomand clinica Ambra sub nicio formă, pentru absolut nimic, și nici pe medicul Eugenia Stancu.
Popescu Violeta
Popescu Violeta2 ani în urmă
PERSONALUL DE LA RECEPȚIE, FOARTE PROST EDUCAT : LA ORICE ÎNTREBARE, CÂND RĂSPUND,PARCĂ TE CEARTĂ CĂ DERANJEZI. AROGANTE ȘI SE CRED ATOATEȘTIUTOARE .LIPSĂ DE ORGANIZARE OAMENII STAU CLAIE PESTE GRĂMADĂ.SIGUR NU VOI MAI REVENI AICI.....
Alina Mihalcea
Alina Mihalcea2 ani în urmă
Personalul de la recepție total neprofesionist si pe deasupra arogant!
Efectiv ai impresia ca te cearta cand iti da o informație,pe care in opinia lor ar fi trebuit sa o stii!
Ambra nu mai este nimic din ce a fost cândva!
Nu recomand!
Nord Dahua
Nord Dahua2 ani în urmă
Mult prea aroganta proasta de la receptie.Asta e buna de vandut cartofi in piata nu aici de dialogat cu oamenii.Se simte instant cand omaneii sunt angajati pe relatii,cunostinte ,pile.Asta a fost prima si ultima vizita aici !
Locații recomandate