/Arges/Doctor

Cabinet ginecologie Dr. Ali Zarbakhsh

Strada Paltinului 2, Pitești 110276, România

Cabinet ginecologie Dr. Ali Zarbakhsh
Doctor
4.1
17 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VRCV+W5 Pitești, România
+40 740 317 762
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–19
Marți: 15–19
Mirecuri: 15–19
Joi: 15–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: 12–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena1 an în urmă
Pentru mine a fost înger în adevăratul sens! Sa-i dea Dumnezeu sănătate și tot ce își dorește în viața aceasta, dânsul mi-a salvat băiețelul am ajuns cu dureri groaznice mi-a făcut ceva perfuzii și eu speriată tremuram și plângeam toată văzând asta a ales să-mi spună ca îmi va da drumul oricum Luni doar sa ma calmez și îi mulțumesc din tot sufletul pentru ca altfel muream de frica, și vineri pe 11. 11.2022 la ora 19:00 ma băgat în operație pentru ca altfel băiețelul meu nu mai exista, pentru curajul care mi-la oferit și atenția dansului față de mine ca venea tot timpul sa ma întrebe cum ma simt, are tot respectul meu domnul Doctor Ali! Și lăsați prostiile cu banii cu mare rușine o spun ca familia mea tot insista i-ar Domnul Doctor nici măcar nu a vrut sa audă de asa ceva !!
Oita Marcela
Oita Marcela2 ani în urmă
Am mers la acest medic pt.a obține un certificat medical,în urma unei intervenții chirurgicale majore,și nu a binevoit să îmi acorde decât 7zile,în contextul în care,potrivit diagnosticului,beneficiam,conform legii de 45 zile necesare recuperării, fiind plătitoare de asigurări medicale.Cine sunteți d_voastră, să privați un pacient de dreptul său, în contextul în care,salariul vă este plătit din munca mea??!!???Astfel de,,medici"nu merită să profeseze,în această meserie care presupune,empatie, înțelegere și compasiune.
Omid Mafakher
Omid Mafakher2 ani în urmă
(Tradus de Google) Dr. Zarbakhsh a salvat viața soției mele. Îi sunt mereu recunoscător. Dezastrul pe care ni l-a făcut Reginamaria în această țară, iar acest doctor ne-a salvat.

(Original)
Dr. Zarbakhsh saved my wife's life. Always grateful to him. The disaster that Reginamaria did to us in this country, and this doctor saved us.
Andreea Vasile
Andreea Vasile2 ani în urmă
Am avut un parcurs de 9 luni alaturi de dansul deosebit am avut parte de atentie la orice nelămurire am avut parte de explicatii de ajutor,comunicare prin mesaje telefon oricând a fost nevoie !!!La nastere totul a decurs perfect a fost langa mine de la primul minut pana la externare,la fel si personalul de la spitalul județean Pitesti, asistentele,fetele care aveau grija de bebeluși si implicit si de noi mamiciile, infirmierele,absolut tot personalul .le mulțumesc tuturor pentru tot.
Otty C4
Otty C42 ani în urmă
Catalina Protopopescu
Catalina Protopopescu4 ani în urmă
Pierdere de timp si bani. Mergeti la un doctor cu experienta nu la acesta!
Alin Stan
Alin Stan4 ani în urmă
Neprofesionist, n-ar ttebui sa existe in sistemul medical doctori ca el!
Simona Otel
Simona Otel4 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte bun doctor și foarte politicos ❤

(Original)
Very good Doctor and very polite ❤
Georgiana Savu
Georgiana Savu2 ani în urmă
Horror!
Niciodată medic!
L-am deranjat din somn într un moment de "criză". Domnule doctor, endometrioza e o problemă serioasă!! La 20 de ani să mi spui că mi scoți ovarul, în loc să mă calmezi denotă "educația" 🤢🤢🤢
Locații recomandate