/Arad/Doctor

Cabinet Veterinar Kemy Vet

Strada Pădurii 155, Arad 310048, România

Cabinet Veterinar Kemy Vet
Doctor
4.1
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
579R+XW Arad, România
+40 771 243 099
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Şold Andrei-Alexandru
Şold Andrei-Alexandru2 ani în urmă
Pe scurt o experienta foarte neplacuta. Am mers cu cainele meu care nu se putea misca si avea probleme respiratorii, aparent medicul nici nu s-a sinchisit sa il asculte la plamani. O saptamana mai tarziu am mers la un alt cabinet veterinar unde pe langa faptul ca l-au ascultat la plamani i-au facut si o radiografie si am aflat ca are probleme la inima, acesta fiind motivul pentru care respira ciudat. Revenind la consultul de la acest cabinet, doctorul mi-a recomandat o injectie cu un antiinflamator si un set de analize care costau 150 RON, cu care am fost de acord. La final cand mi-a scos bonul suma era undeva in jur de 570 RON, aparent a facut 3 seturi diferite de analize fara sa ma informeze fiindca le credea "necesare".
Popescu Adriana
Popescu Adriana2 ani în urmă
Un cabinet veterinar excelent, servicii de calitate, Medici buni, dedicati si in care mereu putem avea incredere! Multumesc!
Dia d
Dia d2 ani în urmă
Oameni minunati si dedicati,profesionisti adevarati care pun suflet si pasiune in ceea ce fac!Doar experiente placute la fiecare vizita la cabinet!Va multumim ca existati!
Viorel Roman
Viorel Roman3 ani în urmă
Excelent !
Calin Pop
Calin Pop5 ani în urmă
Super profesioniști !
Mariana Popa
Mariana Popa2 ani în urmă
Pisica mea a murit in urma operatiei de sterilizare.
La cateva zile dupa interventie ne-am intors la clinica, aveam probleme cu ea, timp de sase ore au privit ("salbaticiunea" in vocabularul lor) cum se zbate intr-o cutie si nici nu s-au atins de ea.
Operatia am facut-o dupa cateva vizite la aceasta clinica in care m-am asigurat ca nu are probleme de sanatate, era vaccinata si deparazitata la zi.
Milea Dan
Milea Dan2 ani în urmă
Ileana P
Ileana P2 ani în urmă
Locații recomandate