/Alba/Doctor

ROMGER DIAGNOSTICA S.R.L.

Strada Viilor 61, Sebeș 515800, România

ROMGER DIAGNOSTICA S.R.L.
Doctor
3.7
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XH3P+74 Sebeș, România
+40 740 310 755
romgerdiagnostica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MeLinDa Szász
MeLinDa Szász2 ani în urmă
Am dus copilul in vârstă de 3 ani pentru recoltare sânge și mi l-au traumatizat. ZERO profesionalism! După ce mi l-au chinuit 5 minute, nici măcar nu au fost in stare să-i scoată sângele necesar pentru ce avea nevoie (țin să menționez că erau 2) Sa nu mai vorbim de postura in care m-au făcut să-mi țin bietul copil , că s-ar fi șocat și un adult , dapa'i un copilaș .In fin, sa nu vă lăsați copilul pe mana lor .Exista alte clinici cu oameni care într-adevăr sunt profesionali și simpatici. Sper sa va fie de folos recenzia mea. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Adriana Voicu
Adriana Voicu4 ani în urmă
Am fost astazi la o recoltare de analize, si am ramas total dezamagita de ceea ce se întâmpla acolo. Mi sa recoltat fara manusi, sa folosit acelasi holder care la folosit si la pacinentul din fata mea, din păcate lucrul acesta l-am vazut doar la sfarsit cand a desfiletat acul din el si holder-ul a ramas in tava de recoltat.Cu siguranta nu se respecta normele de igiena si securitate medicala.
Claudiu-Radu Petrașcu
Claudiu-Radu Petrașcu4 ani în urmă
-Ecografiile sunt facute de catre un medic care are doar un curs de ecografie, nu specializare. Specializarea medicului este Medicina Familiei.
-Durata de asteptare destul de mare de la ora programarii.
-Interpretarea rezultatelor defectuoasa.
-Pret destul de mare.
Andreea Ioana Bratean
Andreea Ioana Bratean4 ani în urmă
Nu recomand. Am fost la clinica din Alba și doamna doctor mi-a dat un diagnostic greșit. Mi sa vorbit foarte urat și am așteptat mult peste programarea pe care o aveam.
Alexandra Maniu
Alexandra Maniu4 ani în urmă
Recomand cu încredere! Le-am făcut ambilor copii ecografie de șold și am fost foarte mulțumiți.Este nedureros și rapid, a durat maxim 10 minute. 🙂
Cirstea vali
Cirstea vali5 ani în urmă
Nu recomand. Recomandă fel şi fel de analize de care nu este nevoie.
Nicoleta Podean
Nicoleta Podean2 ani în urmă
Cel mai rau loc in care am fost!!
Personalul extraordinar de nepoliticos si neprofesionist ca sa nu mai menționez si faptul ca s-a intarziat mult peste programare. Cat despre clinica pot spune ca lasa de dorit din ce am vazut.. Era acolo o femeie in vârstă care saraca avea nevoie de cărucior pt a se deplasa având piciorul in gips și ei i-au dat unul care avea cauciucul spart!! Serios??? La ce prețuri au cred ca ar trebui sa ofere si alte condiții!
Nu recomand si cu siguranță nu voi mai vizita această clinica!
Eugen Bucur
Eugen Bucur2 ani în urmă
Apreciez profesionalismul și amabilitatea. Mă bucur să avem un așa centru în oraș.
Locații recomandate