/Vrancea/Dentist

Clinica Doctor de Zâmbete

nr.14, bl.14, ap.4, Str. Pictor Nicolae Grigorescu, Focșani 620167, România

Clinica Doctor de Zâmbete
Dentist
4
27 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
M5VV+W6 Focșani, România
+40 722 509 040
doctordezambete.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 14–19
Mirecuri: 14–19
Joi: 8–14
Vineri: 13–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luca Mocanu200 zile în urmă
Am rămas plăcut surprins de tot ceea ce înseamnă Clinica Doctor de Zâmbete. Serviciile de înaltă calitate și profesionalismul echipei, pasiunea pentru ceea ce fac, dedicația și atenția la detalii au fost pe măsură așteptărilor.
Mulțumesc Echipei DRZ ❤️
Ema
Ema2 ani în urmă
Aceasta e o editare a recenziei de acum doi ani! Sunt norocoasă ca există serviciul de recall al pacienților la clinica Doctor de Zâmbete. Anual merg la stomatolog pentru verificare și igienizarea danturii. Mă declar fericită că sunt abonată a clinicii! Este cel mai de folos abonament! Mulțumesc mult de tot pentru răbdarea cu care mi s- a făcut igienizarea și detartrajul și promit ca nu o voi mai face anual ci la fiecare 6 luni pentru a beneficia de acest tratament minunat! Senzația de după tratament e grozavă!  Dantura curățată în profunzime, depuneri de placă bacteriana îndepărtate si ,,adio" tartru. Cel mai important este sa avem grijă de dantura dar și sa lăsăm specialiștii sa se ocupe de noi! Serviciile sunt de un profesionalism la cote maxime. Se tratează totul cu exigență și cu plăcere. Personalul este foarte bine pregătit și foarte amabil! E important si faptul ca la clinică e un mediu foarte prietenos care te încurajează și emană vibrații bune! Multe, multe mulțumiri vouă!
LevelUP Grant
LevelUP Grant2 ani în urmă
Înainte de a se inventa Clinica Doctorilor de zâmbete aveam o stare de anxietate cel puțin trei zile înainte de programare. De când am început să fiu pacientul lor, abia aștept să vină ziua vizitei la Clinica. Implicati, zâmbitori, profesioniști, zâmbitori, pregătiți, zâmbitori, empatici, zâmbitori. Mulțumesc fiindcă existați. ❤️
Mirela Chitariu
Mirela Chitariu2 ani în urmă
M am dus pt ca îmi cazuse o plomba mica de pe un dinte din față și arată foarte inestetic iar după ce s a uitat prin gura mea, domnul doctor a considerat ca e mai bine sa mi facă o alta plomba. În consecință am plecat acasa cu o alta plomba, iar cu problema pt care m am dus eu am plecat nerezolvata. N as fi avut nici o problema ca în consultațiile următoare sa mi rezolve și alte probleme pe care le a constatat. Asa ca, am plecat și m am dus la alt medic ca să mi rezolve nerezolvata. Cert e ca plimba pusa în alt loc decât cel solicitat de mine rezistă și astăzi.
Dragu85Eurotrans Dragu
Dragu85Eurotrans Dragu2 ani în urmă
Ca si calitate a lucrărilor este ok, nimic de reprosat!! In schimb, ca si amabilitate si răbdare lasa mult de dorit!
" nu poți suporta o ora calusul acela in gură, du-te la alt cabinet"
Adrian Badea
Adrian Badea3 ani în urmă
Recomand serviciile oferite de acest cabinet. Putini doctori stomatologi am cunoscut care sa profeseze in acest domeniu cu pasiune si respect pt pacienti. Va multumesc pentru ingrijirea acordata.
OMNIvision
OMNIvision5 ani în urmă
O clinică stomatologică prietenoasă, amenajată într-un mod deosebit. Decorul, culorile, fotografiile, mesajele, muzica din fundal – toate creează o atmosferă pozitivă și veselă. Și sunt mari șanse să uiți unde te afli dacă te lași absorbit de detaliile din jur. Cât despre serviciile oferite: calitate, implicare și profesionalism.
Ionut B
Ionut B2 ani în urmă
Sunt in foame de bani ! Pentru o consultatie de 10 minute in care nu a stiut exact ce rezolvare sa gaseasca la problema pe care o am mi-a cerut 100 de lei.
Costel Penelea
Costel Penelea2 ani în urmă
Niste nesimtiti care nu sunt in stare sa isi respecte programarile... iti mai vorbesc si pe un ton arogant.
Locații recomandate