/Timis/Dentist

Dent X

Strada Uranus 6, Timișoara, România

Dent X
Dentist
3.9
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PW+5G Timișoara, România
+40 356 104 181
dent-xtm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Dume
Cosmin Dume2 ani în urmă
Nu o recomand pe dr Călina Vintila...Tratamentul gresit a unor carii la fetita mea a avut urmări niste abcese...Iar pe mine m-a încasat ca si consult intr-o situatie de urgenta când practic ,nu mi-a facut absolut nimic fiind depășită de situatie...E superficială,nu stie sa comunice cu pacienții si nu o recomand!
Xilina Xilinus
Xilina Xilinus4 ani în urmă
Am avut parte de o experienta neplăcută, ghidat de spusele altor asa ziși clienți am decis sa merg la un detartraj, la clinica activează mai mulți medici stomatologi pe care ii găsiți în descrierea paginii persoanele a cabinetului. Am ales la întâmplare unul, DR. CĂLINA VINTILA, interacțiunea medic pacient = 0, recepționera a fost mai drăguța și mai comunicativa decât ea, și-a făcut treaba în graba și superficial, tot procesul - pus pe scaun, pregătire, consult și detartraj ~ 20 minute, când am ajuns acasă am observat semne clare de tartru pe mulți dintre dinți, deci bani aruncați degeaba -200 lei și acum trebuie sa mai aștept 6 luni ca să fac altul. Dacă atitudinea ei a fost asa, înseamnă că așa se practica și se tolerează în toată clinica.
Ana maszkalyuk
Ana maszkalyuk6 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de acest cabinet ! Lucrări de calitate , personalul este foarte amabil .
Sot Alex
Sot Alex6 ani în urmă
(Tradus de Google) Acum câteva nopți am fost acolo cu un prieten de-al meu. Aproximativ 10 ceas noaptea, așa că sunt deschise destul de târziu dacă nu ai timp în timpul zilei. Intrarea este destul de bună, arată că veți vedea cabinetul dacă vă plimbați pe străzi. Personalul a fost destul de amabil, în ciuda orei târzii și a oferit o rezervare și ne-a explicat care a fost problema pe care o are prietenul meu. Am fost surprinși să știm că nu este nevoie să plătim pentru radiografia panoramică, iar prețurile genereale erau destul de mici. Este un cabinet relativ nou, deci în ceea ce privește serviciul, nu știu ce să spun, dar vom merge acolo peste câteva zile și voi actualiza acest lucru. „Până acum pare un loc promițător.

(Original)
A couple of nights ago i've been there with a friend of mine. About 10'o clock at night, so they are open quite late if you don't have time during the day. The entrance is quite good looking you will see the cabinet if you stroll through the streets. The staff were quite friendly despite the late hour and offered a reservation and explained to us what was the problem my friend has. We were suprised to know that we didn't need to pay for the panoramic radiography and the genereal prices were quite low. It's a relatively new cabinet so regarding the service i don't know what to say but we will go there in a few days and i'll updat this. 'Till now seems like a promising place.
Sorin sarbu
Sorin sarbu7 ani în urmă
Music premium
Music premium2 ani în urmă
Nu o recomand pe dr Călina Vintila, foarte aroganta cu clienti, zici ca iti face tratamentul gratis cum se comporta si dupa toate astea lucreaza foarte prost ,am fost pentru o plomba si dupa o saptamana am dureri insuportabile unde a lucrat dr Călina.
Sabadac Marian
Sabadac Marian2 ani în urmă
Am avut de tratat o masea ..și am ales pe dl Dr Bogdan mie mi sa părut foarte amabil și îți explică totul în detaliu...destul de mulțumit de cum a lucrat..îl recomand cu drag
Denis Badalia
Denis Badalia2 ani în urmă
Locații recomandate