/Sibiu/Dentist

Urgente Stomatologice - Cabinet Stomatologic Sibiu - Iaconi Dental Clinic

Strada Târgul Peștelui 19, Sibiu 550195, România

Urgente Stomatologice - Cabinet Stomatologic Sibiu - Iaconi Dental Clinic
Dentist
4.6
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4XW+CP Sibiu, România
+40 721 610 652
iaconidentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adela Serbanete
Adela Serbanete2 ani în urmă
La "Iaconi Dental Clinic" totul este la superlativ! De la personalul amabil, profesionist si preocupat de confortul pacientilor, conditiile de lucru excelente, echipamentele de ultima generatie si pana la respectarea orelor de programare, totul este ireprosabil! Recomand cu incredere "Iaconi Dental Clinic" !
Roxana Tudorie
Roxana Tudorie2 ani în urmă
Standarde tipic românești învechite, păcat de asistenta și recepționistă care sunt foarte drăguțe. Nu as recomanda nimănui acest medic stomatolog (Iaconi Ilie).
Mihaela Pop
Mihaela Pop2 ani în urmă
Am avut o experienta plăcută. Am mers de urgenta cu o masea umflată si cu mult puroi, dar am fost tratata cu mult profesionalism si seriozitate. Este clinica pe care as recomanda-o cu siguranță celor dragi mie si nu numai. Voi reveni cu mare drag! Multumesc pentru implicarea si dedicarea dvs!
Mioara Elena
Mioara Elena3 ani în urmă
Am fost la această clinică unde era un doctor mai in-varsta. I-am spus că vreau sa imi scot o măsea, iar dansul cică mi-a pus tratament la măsea in loc sa o scoată. Iar noaptea nu mai puteam de durere si pe lângă asta maxilarul ma doare iar gura nu o mai pot deschide nici sa mănânc si mia mai luat si atatia bani pentru nimic! O experiență foarte proasta nu recomand. Uite de asta nu prea merge nimeni la dentist ca unii nu isi fac bine treaba!
Google User
Google User4 ani în urmă
O recomand cu drag pe dna doctor Cristina Fleseriu, este de un profesionalism si o amabilitate desavarsita. M-a tratat cu deosebita rabdare, explicandu-mi fiecare pas al procedurii, inclusiv aparatura folosita. Deosebite multumiri si dlui doctor Iaconi. Voi reveni cu siguranta! 🌹🌺🌻🌷
Nicoleta Emanuela Godan
Nicoleta Emanuela Godan4 ani în urmă
Profesionalism, calitate, medici foarte buni si competenti. Am fost foarte multumita de servicile oferite.
Dana Binder
Dana Binder2 ani în urmă
Impecabil totul, recomand 100%! :)
Maria ungureanu
Maria ungureanu2 ani în urmă
... O experienta pozitiva...Desi era duminica si sarbatoarea Rusaliilor,cu o mandibula luxata si fara speranta ca voi primi un raspuns, am trimis un mesaj online. In aprox 15 minute am primit raspuns si am fost programata pentru a doua zi la ora 10, desi repet, era sarbatoare.
Profesionalisti la superlativ
Locații recomandate