/Prahova/Dentist

First Dent

Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, Ploiești 100010, România

First Dent
Dentist
4.1
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RC+57 Ploiești, România
+40 725 415 475
firstdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps First Dent
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petre Purcaroiu
Petre Purcaroiu1 an în urmă
Recomand fara ezitare serviciile acestei clinici. Personalul medical si auxiliar competent, atmosfera placuta, echipamentul modern si abordarea profesionala a problemelor fiecarui pacient, fac vizita la dentist mai putin stresanta.
Cristina Anton
Cristina Anton1 an în urmă
Recomand atât clinica cât și personalul.
Felicitări domnului Andone pentru profesionalism!
Emil Niculae
Emil Niculae1 an în urmă
Recomand atat serviciile pentru adulti cat si pentru copii .
Alex Essig
Alex Essig2 ani în urmă
Nu recomand.
Am mers sambata la ora 12:30 de urgenta cu cea mica, insa am gasit inchis, desi pe site este afisat program pana la 15:00.
Am sunat la toate numerele de telefon, nu ne-a raspuns nimeni.
Luni ne-am prezentat pentru o radiografie dentara, am primit rezultatele abia vineri dupa multe telefoane.
La consultatie raspunsuri seci si implicare minima.
Nica Irina
Nica Irina2 ani în urmă
Am mers cu emoții asa mari. A fost prima vizita la dentist a copilului. Domnul doctor s-a comportat excepțional. Ii mulțumesc cu aceasta ocazie.
Paraschiv Adrian
Paraschiv Adrian2 ani în urmă
Dupa 6 sedinte pentru o obturare canal si o plomba...ma doare maseaua de Mai bine de 2 luni dupa CE am fost aici si daca mananc pufuleti...nu recomand la nimeni,app zic CA DACA fac tratamentul aici radiografia e gratis...-au pus sa o platesc..
Lucian Stanciu
Lucian Stanciu2 ani în urmă
Nu recomand, chiar va rog sa evitati acest loc. Dupa 74 de sedinte, timp de 3 ani de zile la medicul stomatolog Frusinoiu Carmen, am fost nevoit sa merg la alt cabinet pentru refacerea tuturor lucrarilor. Lipsa de grija si neprofesionalism demonstrata merita cel putin atentie cand apelati la acest serviciu. Aceasta doamna cu diploma de stomatolog a realizat o lucrare imbracand o masea care avea infectie cu dureri frecvente, reclamate constant, fara a cere si a studia o radiografie si apoi a extras un nerv de la o alta masea care trebuia imbracata fara sa trateze canalul; probabil are foarte multe programari. Acesta este doar un exemplu, dar nimic de ce a lucrat nu este ok. Va rog sa nu mergeti, am cheltuit foarte multi bani in zadar. Recomand pacientilor doamnei Frusinoiu Carmen sa isi verifice lucrarile executate cu radiografii analizate de alti medici de specialitate inainte sa fie prea tarziu.
Catalin Calcan
Catalin Calcan2 ani în urmă
Deoarece copilul nostru de 5 ani plangea foarte rau de frica, am fost efectiv dati afara, pe motiv ca "speriem ceilalti clienti". Absolut groaznica experienta, au avut o abordare absolut penibila si neprofesionista.
Locații recomandate