/Prahova/Dentist

Clinică Dentară Dr. Dumitrescu Dan Mugur

Strada Sportului 2bis, Ploiești, România

Clinică Dentară Dr. Dumitrescu Dan Mugur
Dentist
4.7
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2VM+2F Ploiești, România
+40 722 229 309
drmugurdumitrescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–20
Marți: 15–20
Mirecuri: 9–12
Joi: 15–20
Vineri: 15–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Maria Diaconescu
Ioana Maria Diaconescu2 ani în urmă
Va recomand clinica dentara a domnului doctor Dumitrescu Mugur,sunt pacienta și sunt foarte multumita de serviciile oferite.
Romeo Diaconescu
Romeo Diaconescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere clinica dentara a domnului doctor Dumitrescu Mugur.
Benji GAROT
Benji GAROT2 ani în urmă
Super doctor, din punct de vedere al profesionalismului, al
Igienei și mai ales al prețurilor practicate ! Cabinet in continua evoluție, se aliniază fără nici un dubiu standardelor europene. Mulțumim pentru serviciile și disponibilitatea puse la dispoziția pacientului !!!!
Corina iosif
Corina iosif2 ani în urmă
Profesionalism dovedit la fiecare consultație, cu mult respect fata de pacient. Primul medic stomatolog la care am mers fara frica si care mi-a redat zambetul de 5*. Multumesc!
Iuliana Vlaicu
Iuliana Vlaicu2 ani în urmă
Stiti teama de a merge la un stomatolog pentru ca nu esti sigur daca esti pe maini bune? Eu am trecut prin multe cabinete stomatologice, pana am ajuns la domnul Dr. Dumitrescu Dan Mugur, care a reusit din prima sedinta sa imi inspire increderea ca sunt in locul potrivit.

Multi dintre noi avem teama de a merge la stomatolog, insa profesionalismul domnului Dr. Dumitrescu Dan Mugur si energia pozitiva transmisa, m-au convins sa spun da unor implanturi pe care nu am indraznit sa le pun timp de 12, respectiv 6 ani - de teama.

Nu am crezut ca poate fi atat de simplu, pana nu am experimentat asta singura. Totul a decurs excelent, ba chiar mai mult, calmul dansului si al domnisoarei asistente mi-au fost transmise si de mare ajutor de-a lungul procedurilor. Am respectat sfaturile domnului doctor (care mi-a explicat pe intelesul meu intregul proces de la inceput) si am trecut printr-o experienta placuta, fara nicio durere.

Stiind cat de mult m-am luptat cu teama de implanturi pana am ajuns la domnul Dr. Dumitrescu Dan Mugur, as recomanda oricui are nevoie sa apeleze la serviciile dansului cu cea mai mare incredere.

Multumesc atat domnului doctor, cat si domnisoarei asistente, pentru o experienta mereu placuta!

Voi reveni pe viitor cu drag si incredere :)!
Dinicu Alina
Dinicu Alina2 ani în urmă
Pardon! Greseala nu este a mea ci a dumneavoastra. Evident ca nu apar in baza de date(asta daca o aveti actualizata), intrucat in Romania domnisoarele care se casatoresc isi schimba numele dupa soti.Ati avut noroc ca nu am mers mai departe sa depun plangere, gasind din fericire un alt doctor dentist profesionist adevarat! Oricum stiu cat de "profesionalist" sunteti.
Bogdan Orodel
Bogdan Orodel2 ani în urmă
Foarte curat, profesional și de încredere! Personal călduros și primitor. Cea mai buna clinica din Ploiești fără doar și poate.
Raluca Trimbitasu
Raluca Trimbitasu3 ani în urmă
Profesionalism, multă atenție la detalii, seriozitate și implicare, asta primesc de fiecare dată când vin aici.
Păcat că sunt doar 5 stele de oferit, dl. Dr. Dumitrescu merită cel puțin 10 stele.
Mulțumesc pt. zâmbetul sănătos!
Locații recomandate