/Prahova/Dentist

AP Stomatologic

Bulevardul Republicii 187, Ploiești 100392, România

AP Stomatologic
Dentist
4.9
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2X3+WH Ploiești, România
+40 728 047 053
apstomatologic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Ungureanu
Marian Ungureanu2 ani în urmă
Un doctor dedicat lucrului bine făcut ! O echipa săritoare și primitoare ! Cabinet dotat cu tehnologie zic eu de ultima generație și foarte curat ! Totul bine organizat pentru a sării in ajutorul pacientului cât mai rapid posibil ! Prețurile sunt Ok ! Recomand cu drag !
Nicolae Badea
Nicolae Badea2 ani în urmă
Recomand oricui are frica de dentist! Eu fiind cu aceasta frica, mi-a fost foarte greu în alegerea unui cabinet și a unui doctor. Sincer am rămas atât de surprins când am văzut cu cata blândețe a lucrat domnul doctor împreună cu echipa sa minunata.
Elena Olteanu
Elena Olteanu2 ani în urmă
Tocmai ce am fost nevoita sa apelez la stomatolog , în urgenta . Am pășit ,sfioasa , în clinica aceasta , unde , de la întrare am fost întâmpinată de o doamna deosebita . A urmat cunoașterea medicului și a asistentei . Deși am o vârstă, mi-este frica de dentist . Aici am învins frica datorita echipei medicale , care deși e f.tanara , promite mult Am prins curaj .Sper sa-mi rezolv problemele stomatologice . Felicitari , pentru blândețea de care dați dovada !
Iuliana Paltane
Iuliana Paltane2 ani în urmă
Dr. Andrei Pacuraru m-a impresionat prin profesionalism si prin asumarea unor situatii dificile in care m-am aflat, cu mult calm si rabdare! Foarte meticulos si exigent cu el insusi, dar cu o empatie deosebita fata de pacient, reuseste sa iti indeparteze temerile dobandite in experiente mai neplacute avute anterior cu alti doctori. Recomand cu incredere!
Aida Ema
Aida Ema2 ani în urmă
Mulțumesc frumos, domnului doctor Andrei Păcuraru pentru ca mi-a redat curajul de a trece pragul cabinetului stomatologic.
Răbdare, profesionalism, pasiune și calitate, intr-un cuvant totul la superlativ.
O echipa amabilă, tânăra și primitoare.
Recomand cu căldură serviciile AP Stomatologic.
Oana Daciana Dumitrescu
Oana Daciana Dumitrescu2 ani în urmă
Mulțumim frumos ,doamna doctor! Profesionalism și mult atașament față de pacienți. Am ajuns în 24decembrie '21 cu fetița de 8,6 ani cu o urgență, s a purtat ireproșabil. Recomand această clinică cu mare încredere.
Stoica Alexandra
Stoica Alexandra2 ani în urmă
Servicii de inalta calitate , profesionalism .Nota 10 pentru domnul doctor Andrei Pacuraru.Om medic execptional si un om foarte calm si prietenos care iti inspira multa incredere.Recomand cu tot sufletul clinica.
Maria Micu
Maria Micu2 ani în urmă
Ofer cu drag 💥💥💥💥💥dr Andrei Păcuraru, un om dedicat meseriei sale! UN DOCTOR ALES, CUVINTE MULTE SUNT DE PRISOS, MII DE MULȚUMIRI! (MARIA MICU)
Locații recomandate