/Prahova/Dentist

Doctor Cantor

Strada Iașiului 4, Ploiești 100166, România

Doctor Cantor
Dentist
3.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2VH+67 Ploiești, România
+40 244 522 170
dentistonline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Ungureanu
Adrian Ungureanu2 ani în urmă
De evitat
Ralph Supertramp
Ralph Supertramp5 ani în urmă
Neprofesionalism de prima clasa, nu recomand! Medicul de acolo nu are nimic in comun cu stomatologia, are doua maini stangi.Si a batut joc de lucrarea care a fost executata in scarba. Nici macar 3 plombe nu a fost in stare sa le puna cu simt de raspundere, aplicandu le fara sa curete bine cariile. Vorbeste mult si mizerabil crezand ca este comic. Dezgustator!
Marius florescu
Marius florescu5 ani în urmă
Rusine personalului dnei Cantor! Cat si dansei(celei tinere)! Am avut o urgenta cu fiica mea, aceasta fiind pacienta dansei.. iar d-na dr nici macar nu a avut bunul simt sa o consulte sau cel putin sa iasa din cabinetul ei sa vada despre ce este vorba! Lipsa de respect pt pacienti, mai ales cand un copil este in suferinta! Toata familia noastra am fost pacientii fam. Cantor! Pacat.. rusine!
Sofia elena pasare
Sofia elena pasare5 ani în urmă
Un medic profesionist lucreză bine și repede ,amabil si glumeț .
Valer nistor
Valer nistor5 ani în urmă
Sunt foarte buni si pricepuți in ceea ce fac
Felicitari ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Florin Cristea
Florin Cristea5 ani în urmă
An D
An D8 ani în urmă
Este ,sincer, una dintre cele mai bune clinici pe care le-am vizitat (și au fost multe)! Serviciile sunt calitative, este foarte curat, medicul îți vorbește extraordinar de frumos și calm și ți se explică tot ceea ți se face! Nota 1000!
Daniel Ionut Lemnaru
Daniel Ionut Lemnaru2 ani în urmă
In aceste comentarii voi incerca sa ma limitez la fapte. Nu am experienta cu celelalte doamne/domni doctori care lucreaza in aceasta clinica, doar cu domnul doctor Cantor, la care am cerut programare.

M-am programat la domnul doctor Cantor in termen de cateva zile. Lista de programari era scurta, practic ma puteam programa in orice zi. Acest lucru m-a bucurat, fiindca doream o interventie cat mai rapida la o masea cu o plomba veche, care dezvoltase o pata neagra undeva in zona din spate.

Uitandu-se, domnul doctor a spus ca doar mi se pare, si ca nu este nicio carie acolo, doar un efect al luminii in zona respectiva. Mi-a gasit totusi alte 2 carii, pe care eu nu le vazusem. Mi-a sugerat insa sa vin peste 2-3 luni sa se ocupe de ele, pentru ca nu este nicio graba. Dar sa nu intarzii mai mult de 6 luni.

Domnul doctor mi-a spus atunci ca nu are ce lucra in acea zi la mine si nu are nevoie sa isi faca de lucru, pentru ca el are bani. Exprimarea exacta (si frapanta) a fost "ca eu am bani".

Pana la urma, vazand ca eu eram cam reticent in a ma ridica fara nicio interventie, a sugerat sa ne ocupam de igienizare, dand jos tartrul. L-am rugat sa imi faca o anestezie la dintii de jos, deoarece stiam ca sunt foarte sensibili la ultrasunete. M-a asigurat ca dansul are scule speciale care nu vor crea probleme, dar, pentru linistea mea, mi-a dat cu un anestezic local sub forma de spray.

Pana cand dumnealui a venit cu instrumentarul necesar dintr-un alt cabinet, facand mai multe drumuri, anestezia incepuse deja sa nu mai fie la maximul de eficienta. Nu ca ar fi fost foarte important in cazul meu, deoarece nu gingiile necesitau amortite. (Mentionez ca usile se deschid cu clanta. Manusile nu au fost schimbate la revenirea in cabinet.)

Incepand sa lucreze si-a dat seama ca aveam dreptate cu sensibilitatea dintilor, a lucrat pret de cateva secunde manual (fara ultrasunete) la dinti si apoi a trecut repede la masele, care imi sunt ceva mai putin sensibile. A lucrat si la ele 2-3 minute, si a trecut la periajul profesional.

M-am prezentat apoi la casa, unde domnul doctor a comunicat doamnei casiere "detartraj complet" sau ceva in acest sens. De aceasta data nu imi amintesc perfect cuvintele. S-a intors insa din usa unui cabinet ca sa ii comunice sa imi ia mai putin, si a sugerat 200 de lei. Am platit, pentru ca nu stiam inca exact cum arata dintii (nu am avut acces si nu am cerut acces la o oglinda). Limba era si ea usor amortita si deci nu puteam simti cu siguranta efectele specifice detartrajului. Banuiam insa ca nu putea fi o lucrare de exceptie, avand in vedere timpul acordat. Speram sa fie insa acceptabila.

Ajuns in masina, am putut folosesc oglinda retrovizoare. Tartrul de pe dintii din fata, era inca tot acolo. Nu m-am intors sa cer banii inapoi sau altceva. Nu imi place scandalul. M-am programat in schimb la doamna doctor unde ma duc de obicei, dar unde programarea se face peste 2-3 saptamani. Dansa a constatat ca, asa cum banuiam, am o carie sub plomba veche. Nicio alta carie. Necesar detartraj, pe care tocmai l-a efectuat acum ~1 ora. Dintii sunt acum perfect curati, gingia putin retrasa la dintii de jos in fata, lucru care desigur se poate observa dupa curatarea corecta.

Deci daca ma intrebati sa va duceti la domnul doctor Cantor, raspunsul meu este categoric NU!

EDIT: In cazul in care se suspecteaza ca incurc cabinetele stomatologice, cabinetul se afla in Ploiesti, intre linia de tramvai 101 si biserica Sfanta Vineri. Cu siguranta numele meu este in caietul de programari, pentru ca s-a verificat daca am programare cand am ajuns la cabinet. Probabil ca nu apar si in alte documente, deoarece nu am luat bon pentru banii platiti. Am plecat in graba, pentru a ajunge in fata unei oglinzi.
Locații recomandate