/Prahova/Dentist

Mavaortodent Stomatologie si Ortodontie

Strada Mihail Kogălniceanu, Câmpina 105600, România

Mavaortodent Stomatologie si Ortodontie
Dentist
3.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PFP+PW Câmpina, România
+40 766 758 825
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 12–19
Mirecuri: 9–16
Joi: 12–19
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olga Nechainiku-Jędrzejewska
Olga Nechainiku-Jędrzejewska2 ani în urmă
Daca ar fi posibilitate de apreciere la 10 stele, as face asta, as aprecia la 10!
respect pe Dna Doctor ,si Dna respecta pacientii . Cu copii are o conexiune deosebita, stie sa ii ocupe pe toata perioada tratamentului , asa incat dupa vizita la Dna Doctor, copii cu mai mare placere au grije de dinti,precum i-a invatat Dna .
RECOMAND !
Vasile Matei
Vasile Matei2 ani în urmă
Foarte slabă nu vă duceți la ea e un Dorel al dentiștilor un dezastru,a trebuit să scot dinții tratați de ea.
Lorena Comănescu
Lorena Comănescu3 ani în urmă
Recomand cu încredere! Interacționează foarte bine cu copii,menține o conversație deschisa cu ei pe tot parcursul tratamentului ceea ce ii determina sa fie cooperanți și fără teama !
Ioana Candy
Ioana Candy4 ani în urmă
Sub nicio forma nu recomand acest cabinet. Nu e posibil ca un doctor sa isi permita sa tipe la pacient, indiferent de reactie. M-am dus pentru o procedura f simpla insa am ramas socata si foarte dezamagita de comportamentul si modul de lucru al acestei doamne. Oribil! Nici macar o stea nu merita.
Bianca Anastasia
Bianca Anastasia5 ani în urmă
Experienta de cosmar.... ACEASTA DOAMNA tipa urla spune că are 3 citez 'coaie' si daca nu ii tratăm toti dintii copilului de doar 6 ani într-o singură ședință toti 9 dinti.... ea nu face nimic.
Am rugat o cu programare cu bani sa se ocupe doar de cel care momentan o doare si oricum e bine sa o luam treptat pt ca fiecare părinte își stie copilul... un doctor care tratează copii in principal si prima regulă pe care trebuie sa o respecte este sa asculte copilul dar si părintele e vb de flexibilitate ca nu la toti copii se potriveste aceeași regulă.
Aceasta doamna a dat afară un copil pe motiv că daca nu tratez toti dintii in aceeasi ședință nu tratez nimic.
Ne cerea 340 lei apoi ca hai 240 doar sa ia banii mai mulți.
Nu recomandam de loc .... Și nici nu cred ca are capacitatea mentală sa lucreze cu oamenii in conditiile in care înjuri si tipi la niste oameni care au lângă ei un copil.
Viorica osman
Viorica osman5 ani în urmă
Va recomand cu încredere mavaortodont dna doctor este un medic exceptional are experienta stie sa se poarte cu copii recomand tuturor.Felicitări dna doctor pentru ceea ce faceti si nu in ultimul rand ptr ca sunteti o persoană sociabilă 😘😘👍!!
Maria Andrei
Maria Andrei2 ani în urmă
Nu imi vine sa cred cum cineva poate sa se exprime in asa hal clientului sau, care de-a lungul timpului a fost chiar loial si care avea cuvinte de lauda asupra acestei doamne, insa am ramas socata de cum a putut sa imi vorbeasca- NU RECOMAND pur si simplu.
Raluca Stoica
Raluca Stoica2 ani în urmă
Daca ar exista recenzie cu 0 stele as fi optat pt aceasta! Nu recomand acest cabinet! Un doctor aparent dragut care este total dezinteresat de pacient si interesat doar de sumele de bani primite. Eu si sora mea am avut aparat dentar pus de aceasta doamna doctor...rezultatul este la fel sau poate chiar mai rau decat cel dinaintea tratamentului ! Bani risipiti. La sfarsitul tratamentului doamna aceasta ne-a vandut doua gutiere pentru copii de 7 ani noi avand 18 respectiv 16 ani ..acelasi model,culori diferite,preturi diferite! Nu recomand!!!!!!!
Locații recomandate