/Prahova/Dentist

Cabinet Stomatologic Dr. Zeino Amer

bloc 20 d, Bulevardul Carol I nr. 84, Câmpina 105600, România

Cabinet Stomatologic Dr. Zeino Amer
Dentist
5
370 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PHM+QH Câmpina, România
+40 729 861 479
drzeinoamer-stomatologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: Închis
Mirecuri: 7–17
Joi: Închis
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra BUTUZA
Alexandra BUTUZA2 ani în urmă
Un medic exceptional, foarte atent la pacienti si la nevoile acestora. Doar cuvinte de lauda si multumiri am pentru dansul. In plus, am apreciat foarte mult ca am fost programata in regim de urgenta, in aceeasi zi, in conditiile in care niciun alt cabinet stomatologic, din cele 20 pe care am incercat sa le contactez, nu a functionat in perioada 24 decembrie - 6-7 ianuarie. Faptul ca programul cabinetului incepe foarte devreme este de asemenea un plus. Nu a trebuit sa plec de la munca pentru a ajunge la programari.
Elena Soreanu
Elena Soreanu2 ani în urmă
Mi a pus dom doctor 9 implanturi la maxilsr superior si la mandibula fără complicati cu mult succes si profesionalism. CU PRILEJUL ASTA VREAU SA I multumesc prietenei mele care ma îndrumat către cabinetul fr amer este un mare om si un mare profesio ist si un om de onoare Multumesc pt tot ce faceti in valea Prahovei în bine. FUMNEZEU SA VA dea sanatate.
Diana Oancea
Diana Oancea2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere! Din suflet va spun ca experienta petrecuta in cabinetul domnului doctor a fost una extrem de placuta. Pe domnul doctor Amer Zeino îl caracterizeaza profesionalismul. Este un medic exceptional, dedicat meseriei.
Amabilitatea si caldura cu care te primeste in cabinetul sau, te face sa mergi la dânsul cu drag si fara teamă!
Andreea Deea
Andreea Deea2 ani în urmă
Recomand! Am fost la domnul doctor pentru extractia unui molar de minte! Domnul doctor este foarte prietenos, desi imi era frica, totul a fost super ok! Procedura de extractie a durat 15 minute cu tot cu anestezie si fara pic de durere! Nici dupa nu am avut dureri! Profesionalism 10/10!
Cristina Nedelcu
Cristina Nedelcu2 ani în urmă
Pot spune din tot sufletul, ca fost cea mai frumoasa experienta petrecuta intr-un cabinet stomatologic. Si nu vorbesc doar legat de partea de tratament stomatologic, ci spun despre primirea de care am avut parte, una calduroasa, spun de interactiunea umana si puterea domnului doctor de a empatiza cu pacientul. Cred ca am spus TOT.
Ioana Stoian
Ioana Stoian2 ani în urmă
Un Om in adevăratul sens al cuvântului,plin de empatie și mereu in sprijinul pacienților,Dl Dr Zeino a reușit sa aducă serviciile medicale dentare profesionale in culmi ce numai Dumnealui putea sa o facă.Va Multumesc pentru răbdare,profesionalism,rapiditate cât si empatia si grija ce ne o oferiți!
Liliana Carp
Liliana Carp2 ani în urmă
Am venit din Germania, la multe recomandări din partea prietenilor d8n Germania, pentru a efectua multiple implanturi și o punte impecabilă.Multumesc Domnului Doctor Profesor Universitar, pentru profesionalism ,măestrie și omul în sine. Îl recomand călduros, să lucreze în Germania!!!Cu multă stimă și respect!!!
Miruna Țețu
Miruna Țețu2 ani în urmă
Domnul doctor Zeino este un profesionist cu o tehnică desăvârșită și cu un caracter și o personalitate de milioane!
Puteți apela cu încredere la dumnealui, deoarece vă va explica intervenția și va face ca experiența să fie plăcută, nu dureroasă!
Cel mai bun!
Locații recomandate