/Prahova/Dentist

INADENT - Clinica Dentara Ploiesti

Strada Logofăt Tăutu, Ploiești 100062, România

INADENT - Clinica Dentara Ploiesti
Dentist
4.4
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q6+MQ Ploiești, România
+40 729 112 121
inadentploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Oancea
Georgiana Oancea2 ani în urmă
Dacă nu știți ce clinică dentară sa alegeți,vă ofer o variantă în care găsiți medici și servicii de calitate,intr-o ambianță plăcută!
Merg la Inadent de un an,un an în care am avut răbdare și încredere în medicii cu care am colaborat,un an în care am învățat ca perseverenta are rezultate pozitive.....ma simt ca la mine acasă când merg la clinica......datorita medicilor am reușit să înving și sa trec cu bine de problemele dentare descoperite .
Medicul Radu Bianca,un doctor răbdător și cu experiență,medicul Roxana Toma și medicul Sebastian Comișel,medic chirurg ,au reușit să îmi rezolve problemele dentare cu îndemânare și experienta,sunt mandra ca am ales aceasta clinică dentară!
Le mulțumesc pe aceasta cale!🤗🥰
Maria Ionescu
Maria Ionescu2 ani în urmă
Calitate si profesionalism! Am facut la aceasta clinica detartraj, am rezolvat 6 carii si am scos (pana acum) radacina unei masele si un molar de minte (dreapta jos - am inteles ca cei de jos sunt durerosi de obicei). Totul a fost fara durere, spre surprinderea mea, caci eram foarte speriata inainte si am evitat 25 de ani sa vin la dentist din cauza acestei frici :). Cu siguranta voi reveni si pentru celelate proceduri ❤️
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Una dintre cele mai bune si profi clinici din Ploiesti :) (chiar cea mai buna dintre cele cu care am colaborat eu).
- Medicii cu care am colaborat (odontoterapie, ortodontie) si restul personalului sunt f atenti si expliciti; serviciile de care am beneficiat sunt de calitate, recomand! (si am avut parte de diverse servicii, cum ar fi extractii, obturatii, coroane si chiar montare aparat dentar si controlul necesar acestuia).
- au si radiologie dentara proprie, nu mai pierzi timpul ducandu-te in alte locatii pt a face
- bonus, spatiul este decorat frumos si cald, pare ca ai fi intr-o vacanta exotica, iar mediul ambiant este placut (fara miros “de dentist”), nu te face sa iti dai seama ca esti intr-o clinica stomatologica.
- am avut experienta si pe partea de chirurgie, intr-adevar totul a decurs f bine, doar ca din punctul meu de vedere Dr chirurg nu este chiar empatic :) (lucru care conteaza pt oamenii mai fricosi).
- un punct in minus ar fi timpul de asteptare/intarziere al programarilor (care poate fi de la 15 min pana la chiar 60 - asta doar la programarile de seara, la cele din timpul zilei nu am patit), pe mine personal nu m-a deranjat avand in vedere ca veneam aproape mereu dupa programul de la munca si este de inteles ca vor sa se ocupe de fiecare caz atent si prefera sa nu faca totul pe graba, probabil de aceea si intarzierile (chiar si 5min la fiecare pacient sau la o parte din ei, se aduna…). Dar merita asteptarea!
In concluzie, recomand cu mare drag clinica.
Alexandru Petre
Alexandru Petre2 ani în urmă
După îndelungate căutări și experiențe neplăcute avute pe la diferite cabinete stomatologice, am găsit aici medici cu adevărat profesioniști (Dr. Pîrvu Valentina și Dr. Roxana Toma), pe care îi recomand cu încredere!
Mulțumiri!
Ion Tudorache
Ion Tudorache2 ani în urmă
NU RECOMAND NIMANUI SA TREACA PRIN EXPERIENTA TRAITA DE MINE.Doua coroane din trei implanturi pe care le am in buzunar pentru a doua oara.E UN PIC EXAGERAT.
Bogdan Belciug
Bogdan Belciug3 ani în urmă
Nu ma pronunt referitor la profesionalismul medicilor, dar tatal meu s-a confruntat cu o problema legata de o programare. Venit fiind cu mare greutate de la o distanta de 40 de km de Ploiesti, in ziua si ora stabilita telefonic, a fost trimis acasa pe motiv ca ziua programarii s-a decalat. Fara sa fie anuntat in prealabil. A primit un SMS in acest sens abia dupa ce a plecat dezamagit de la clinica si cu banii aruncati pe drumul dus/intors (suferind de o pareza lateral stanga este nevoit sa angajeze un sofer care sa-l transporte cu masina).
Andrada Baciu
Andrada Baciu4 ani în urmă
Este o clinica primitoate cu personal prietenos si profesionist. Dotarile sunt moderne, igiena impecabilasi experienta per total este una placuta. Am experimentat minimum de durere, toate tratamentele de aici au dat rezultate si au durat in timp, lucrarile au iesit toate bine. Nu pot spune ca exista diferente mari de pret fata de alte cabinete, preturile sunt cam la fel fata de alte locuri in care am fost, insa aici nu mi s-a intamplat sa platesc pt ceva ce trebuie refacut in cateva saptamani. Am schimbat mai multe cabinete dentare inainte, insa odata ajunsa aici am ramas pacient Ina Dent si recomand cu placere oricui aceasta clinica dentara.
Gabriel Iofciulescu
Gabriel Iofciulescu2 ani în urmă
Foarte tari.
Fara rabat de la calitate , isi cunosc profesia si stiu si sa comunice cu pacientii.
Fiecare este specializat in cate un domeniu.
Pe langa ambianta civilizata, in acelasi loc au si imagistica dentara.
Toate astea la pret de cabinet individual.
Bravo!
Locații recomandate