/Neamt/Dentist

Clinica de medicina dentara ELITE DENT EXPERT - Cabinet Stomatologic Piatra Neamt

Strada Eliberării numarul 6, Piatra Neamț 610145, România

Clinica de medicina dentara ELITE DENT EXPERT - Cabinet Stomatologic Piatra Neamt
Dentist
4.9
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9CR+6Q Piatra Neamț, România
+40 731 222 277
elitedentexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–16
Marți: 6–20
Mirecuri: 6–20
Joi: 6–20
Vineri: 6–16
Sâmbătă: 6–10
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olimpia cislariu
Olimpia cislariu2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea!!!
Băieții noștri sunt foarte încântati de domnul dr.Daniel Chimina și de doamna dr. Iulia Ștefănescu! Mergem cu drag! Este clinica fam.noastre!
Brenda Elena
Brenda Elena2 ani în urmă
Din păcate eu am avut o experienta de care nu am fost mulțumita, și nu voi mai reveni, de aceea eu nu va recomand..
Calitatea serviciilor pot spune ca sunt ok, locația frumoasa, dar dl doctor e cam plictisit asa de viata și nu ajuta de loc o persoana care are frica de dentist. Foarte grăbit, nici nu am apucat sa îl întreb mai nimic, a venit și a făcut treaba și a plecat.. Nu tu un cuvânt doua, asa cum de obicei de obișnuiește sa faci o conversație cu medicul pt a mai fi mai relaxat, mai deloc sociabil.
Pavel Marius-Nicolae
Pavel Marius-Nicolae3 ani în urmă
Clinica excelenta!
In primul rand oamenii fac diferenta prin profesionalismul de care dau dovada, modul in care iti sunt explicate toate aspectele ce tin de lucrarile dentare, punctualitate si curatenie exemplara.

Doctorii isi dau toata silinta sa faca lucrari de calitate , de durata si cu estetica frumoasa.

Felicitari pentru pasiunea pe care o puneti in tot ce faceti acolo si felicitari pentru ca va pasa de pacient si doriti sa faceti totul cu profesionalism, corectitudine si omenie.

Chapeau!
Dorina Visan
Dorina Visan2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul!
Intrega echipă îți oferă incredere și profesionalism! Domnul doctor își iubește meseria și acest lucru se observă in munca pe care o realizeaza! Fiind la inceput de an le doresc sănătate și rezultate frumoase in tot ce-și propun!
Liliana Florea
Liliana Florea2 ani în urmă
Aparatura, sterilizarea si profesionalismul echipei medicale, respectul fata de pacienti, mesaje in care te anunta cand ai consultatii, timpul minim de asteptare fac ca acest cabinet sa fie in topul cabinetelor stomatologice din Piatra-Neamt.
Felicitari echipei medicale si doctorului Daniel Chimina.
Claudia Chirilă
Claudia Chirilă2 ani în urmă
O experiența minunata , in care m- am simțit respectata ca pacient, cu mesaje prin care eram anunțată cu o zi înainte de ora la care aveam consultație , fără timpi de așteptare și o colaborare medic - pacient excelenta . Aparatura cabinetului, sterilizarea și in primul rând profesionalismul echipei medicale , fac ca acest cabinet sa fie primul in topul cabinetelor stomatologice din Piatra Neamț .
Multumesc familiei Ana și Daniel Chimina!!
Cosmina leoveanu
Cosmina leoveanu2 ani în urmă
Se spune ca omul si nu medicul neaparat este cel care vindeca . Perfect adevarat in acest caz .Un loc unde am intalnit Oameni , cu sentimente , cu blandete , cu jovialitate si cel mai important cu profesionalism . Recomand cu incredere !
Anisoara Ciobanu
Anisoara Ciobanu2 ani în urmă
Astăzi, am fost pacienta al clinicii ELIT DENT, am fost placut impresionată de profesionalismul d-lui doctor Chimia Daniel, de amabilitatea d-nei asistente, de igiena și caldura cu care esti întîmpinat de cum treci pragul. Va multumesc!
Locații recomandate