/Neamt/Dentist

Ambasad'or Dent - Cabinet stomatologic Piatra Neamț

Strada Progresului 45, Piatra Neamț, România

Ambasad'or Dent - Cabinet stomatologic Piatra Neamț
Dentist
5
149 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
W9CG+PR Piatra Neamț, România
+40 721 322 086
ambasadordent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Hizan215 zile în urmă
Cand spui Ambasad'or Dent ,spui Andrà Serban ,un DOCTOR care te intampina cu un suras si o caldura Ca te simti imediat in largul tau.
Lucrarile Doamnei DOCTOR sunt ecceptionale si,in cazul meu ,recunocute Ca ecceptionale si in afara tarii.
Felicitari Doamna DOCTOR!
Voi reveni cu mare placere de fiecare data.
Patacă Ștefan1 an în urmă
Michel Jackson1 an în urmă
Am mancat foarte bine aici cel mai mult mi-au placut cartofi prăjiți.
Mire Ordek
Mire Ordek2 ani în urmă
Când spui doamna doctor Andra Șerban, spui profesionalism, empatie, răbdare! De departe cel mai bun medic cunoscut de mine! Felicitări Ambasad'or Dent, o echipă minunată! Vă mulțumim că existați! 🙏❤
Anca Ionela Prichici
Anca Ionela Prichici2 ani în urmă
Am cautat dupa recenzii un cabinet stomatologic bun in Piatra Neamt si am descoperit mai mult decat atat...Eu si sotul meu am avut parte de o experienta foarte faina si placuta alaturi de doamna Dr. Andra Serban si asistenta ei Ana. Cabinetul este foarte curat, modern si plin de viata. Produsele folosite sunt de cea mai inalta calitate, iar pretul este accesibil. Doamna doctor si asistenta dansei sunt sociabile, prietenoase, pline de o energie buna si mai ales foarte pricepute in ceea ce fac, in cabinet fiind o atmosfera super placuta. Mai vreau sa mentionez ca programarile au fost luate la ora stabilita, iar pentru noi asta a contat foarte mult. Multumim frumos si cu siguranta vom reveni cu mare drag la voi! Va imbratisez 🤗
Gaby P
Gaby P2 ani în urmă
Nu pot decat sa ofer Ambasador'or Dent 5 stele****.cu multe mulțumiri doamnei Dr.Andra Șerban si asistentei dumeaiei Ana .Este nepretuit si foarte rar întâlnit felul în care inbina profesionalismul ,dăruirea si respectul fata de pacienți.Desi lucrarea mea a fost o mică provocare ,pentru echipa Ambasad'or ,nu a fost o problemă sa o ducă la bun sfârșit.
Va multumesc mult ,va urez succes in activitatea dvs. si cu drag va recomand oricand oricui!

Xenia P.
Teodora aivanesei
Teodora aivanesei2 ani în urmă
Buna, vreau sa vin si eu cu o recenzie personala si sincera. Sunt o pacienta a doamnei Dr. ANdra Serban, si vreau sa imi exprim experienta personala, petrecuta in acest cabinet! Aceasta minunata fiinta, nu doar ca iti trateaza dintii, avand o mare dedicare si professionalism, dar te "bombardeaza" 😁 cu o pozitivitate, o energie buna, incat iti vei schimba total conceptul existentei. Eu personal, cred, ca undeva, cineva, a vrut ca sa intalnesc acest minunat om, ca sa realizez ca inca mai exista oameni, loiali, jucausi, prietenosi, respectuosi si plini de energie. Ma inclin in fata dumneavoastra. Respect💜.!!!!
Flavius Prichici
Flavius Prichici2 ani în urmă
Am avut o experienta relativ buna pe parcursul tratamentului.
Atmosfera este una prietenoasa, m-am simtit foarte ok si in siguranta pe parcursul lucrarilor, care au fost facute cu mare precizie.
Preturile sunt acceptabile, insa raportat la calitatea materialelor folosite dar mai ales a lucrarilor efectuate sunt chiar bune.
Am avut mici probleme post-tratament, dar s-au rezolvat usor si rapid.
Multumesc Dr. Andra Serban, pe data viitoare! 🙃
Cioineag Ioana Roxana
Cioineag Ioana Roxana2 ani în urmă
Recomand din toată inima! Am avut parte de o experienta peste așteptări, Doamna Dr. Andra Șerban fiind un medic ce pune suflet în tot ceea ce face.Profesionalismul, calitatea serviciilor și omenia de care da dovada dumneaei, cu siguranță va face ca Ambasad'or Dent sa fie numărul 1 in Piatra Neamț foarte curând. Nu degeaba aveți doar evaluări de 5 stele ⭐. Le meritați din plin 😊 La mai multe!!
Va mulțumesc pe aceasta cale dumneavoastră și echipei de succes!
Pe data viitoare! Ma voi întoarce cu mare drag! ❤️
Lora
Lora2 ani în urmă
De-a lungul timpului am realizat importanta încrederii în relațiile de tip medic-pacient. Aici nici nu se pune problema, personalul e amabil, cabinetul e îngrijit, iar pe dna doctor o consider deja parte din familie:)
Ionela baciu
Ionela baciu2 ani în urmă
Doamna doctor, vreau să vă spun un sincer mulțumesc pentru toată susținerea și atenția dvs. Vă doresc să fiți mereu apreciată pentru ceea ce faceți, fiți respectată și mereu înconjurată de oameni buni.
Locații recomandate