/Mures/Dentist

Pomadent

Strada Gheorghe Marinescu 16, Târgu Mureș 540142, România

Pomadent
Dentist
4.9
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH2G+XJ Târgu Mureș, România
+40 365 882 220
pomadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Levi Szasz
Levi Szasz2 ani în urmă
(Tradus de Google) Pe plan internațional, una dintre cele mai bune clinici dentare la care am fost. Personalul este foarte profesionist si primitor.

(Original)
Internationally one of the best dental clinics I have been to. The staff is very professional and welcoming.
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó2 ani în urmă
(Tradus de Google) Astăzi l-am întâlnit pentru prima dată pe Dr. Komporaly la Pomadent. A fost foarte drăguț, corect și super profesionist. M-a liniştit în privinţa dinţilor, explicându-mi totul clar. Sper să mă pot întoarce la el de fiecare dată în viitor.

(Original)
Today I've met Dr Komporaly at Pomadent for the first time. He was very nice, fair and super professional. He calmed me about my teeth by explaining everything clearly. I hope to be able to go back to him every time in the future.
Dogar Corneliu
Dogar Corneliu2 ani în urmă
Felicitări
Dragos Muntean
Dragos Muntean4 ani în urmă
O experiență fantastică! prima dată când pot să spun așa ceva despre o clinică stomatologică. Clinica în sine este impresionantă, mobilat și decorat cu bun gust, dar medicii și toată echipa sunt foarte drăguți și profesioniști. Am primit implanturi și coroane de zirconiu extraordinar de frumoase, la un preț bun. Sunt foarte satisfăcut de atitudinea medicilor, mi-au explicat frumos tot ce trebuie să știu și mi-au recomandat un plan de tratament profesional, după care mi-au rezolvat prompt toate problemele. Cam mult trebuie așteptat pentru o programare la medici, dar dacă toată lumea vrea să ajungă la medicii de la Pomadent, se înțelege...
Le recomand cu drag, mult succes în continuare!
Laura Greavu
Laura Greavu4 ani în urmă
Am venit la acest cabinet cu un copil speriat de o alta dentista ursuză și cu ajutorul drei dr. Vitos Fruzsina și a dnului dr. Komporály Dénes a trecut peste orice frica de dentist avuta in trecut...
Recomand aceasta clinica pt orice copil care are emoții la intervenții stomatologice, doctorii au răbdare, sunt blânzi și super profesioniști. Felicitări!
Maria Enache
Maria Enache5 ani în urmă
Medici experti, oameni minunati. Sunt intre putinele medici care chiar asculta la problemele pacientilor si ca urmare au reusit sa-mi redea zambetul dorit. Va recomand cu incredere.
Alexandru Gyorgy
Alexandru Gyorgy2 ani în urmă
Seriozitate: înalt profesionalism si calitate!
Nicolae Pop
Nicolae Pop2 ani în urmă
Cred că aceasta ar fi cea mai bună clinică din Mureș, dacă nu chiar din toată țara. Au o echipă de medici foarte profesioniști și echipamentul din dotare este scifi :) Mulțumesc tuturor pentru lucrarea fantastică ce mi-ați făcut și pentru amabilitate!
Locații recomandate