/Mures/Dentist

Stomaclinic

Strada Gheorghe Lazăr, Sighișoara 545400, România

Stomaclinic
Dentist
2.7
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
6QFX+HM Sighișoara, România
+40 365 730 528
stomaclinic.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Stomaclinic
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin
Cosmin1 an în urmă
Lipsă totală de respect faţă de pacient. Doamnei doctor Andrei Roxana i se potrivesc cel mai bine cuvintele:" Nu uita de unde ai plecat" şi Lucru mare este omenia". Dânsa nu ştie să aibă un dialog cu pacientul si sa îi explice pacientului pe un ton umil şi respectuos procedurile care urmează făcute şi de ce. Doamna doctor ştie numai urla, vorbi urat şi să te facă să te simţi ultimul om. Lipsa dânsei de profesionalism şi aerul de superioritate te fac sa te simţi într-adevăr un nimic, ea este cea care taie şi spânzura iar pacientul este un nimic căruia nu trebuie sa ii de-a ea prea multe explicaţii pentru că îşi pierde timpul, ea trebuie să facă bani nu sa stea la povesti. Foarte urat din partea unui doctor stomatolog sa îşi trateze pacienţi ca pe nişte nimicuri, şi să uiţi defapt că tu esti plătit de pacient. Deci tu ca şi doctor stomatolog eşti dependent de pacient. Pacientul este şeful tău nu tu eşti şeful pacientului şi nu pacientul este angajatul tau ci tu eşti angajatul pacientului. Nu recomand nimănui acest cabinet stomatoligic.
Kinga Szabò
Kinga Szabò1 an în urmă
Lipsă de profesionalism, nesimțire, jigniri!
Sub orice critică!
Erno Fazakas
Erno Fazakas1 an în urmă
Laura Toth
Laura Toth1 an în urmă
Am vizitat clinica pentru o radiografie dentară . Nu era nimeni la Recepție când am ajuns . Am înaintat câțiva pași spre cabinet, însă doamna de la radiografie a început sa strige de ce intru nechemată , ca ea ma vede pe camere .. A vorbit pe un ton inacceptabil de ridicat, lipsită de orice profesionalism și orientare către client.
Dacă doamna a fost rugată sa ajute la scoaterea unor cerceii, a strigat si mai tare “ ca ea nu pune mâna pe așa ceva”…
Oricum, puneți un afiș , ori informați clienții pentru ca omul de rând n-are cum sa ghicească ce politica aveți si instruiți angajații ( dacă educație acasă n-au primit )
Anda Socol
Anda Socol1 an în urmă
Florentina Marcoș
Florentina Marcoș2 ani în urmă
Profesionalism!
Norme de igiena atat pe perioada pandemiei cat si si timpul acesteia, ireprosabile!
Andrea Lazar
Andrea Lazar2 ani în urmă
Locații recomandate