/Mures/Dentist

Dora Medicals

Piața Mărășești 21, Târgu Mureș 540327, România

Dora Medicals
Dentist
3.1
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH27+GV Târgu Mureș, România
+40 265 212 971
doramedicals.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Popa
Claudia Popa2 ani în urmă
Nesimțire foarte mare în ceea ce privește modul de tratare al pacienților. 'Programari " făcute doar de dragul vorbelor. Orar nerespectat. Atitudine sfidatoare.
Evitați in totalitate acest reper.
Flo (FLOW)
Flo (FLOW)2 ani în urmă
Numarul de telefon e pus pe post de ghiveci, poti sa tot suni ca iti resping apelul de fiecare data.
Am mai fost la ei, nu am incredere in serviciile lor.
Paul Halmi
Paul Halmi2 ani în urmă
Experienta super nasoala. Nu recomand !!! Am vrut sa îmi fac analizele periodice pentru munca,am sunat la Recepție mi-au spus ca haideți după ora 14:00. Am ajuns la ora spusa de dânșii,intru in cabinet și începe sa urle la mine doamna doctor,fără motiv,cică nu aveam dosar..dosarul meu de analize îmi era la bucuresti. A vorbit super urat,după am și ieșit afara. Nu recomand aceasta clinica,oameni de 2 bani.
Bianca Sarca
Bianca Sarca2 ani în urmă
Dna. Doctor Horvath Maria a dat dovada de o atitudine necorespunzatoare pozitiei de medic, a refuzat sa acorde consultatiile de medicina muncii, dupa o ora de asteptare, pe motiv ca "nu aveam un dosar in care sa puna ea rezultatele".
Dezamagitoare experienta. Nu recomand.
Andreea M
Andreea M2 ani în urmă
Programul medicului era de la 15:00-17:00. Pe lângă faptul că a întârziat 2 ore a și vorbit foarte urât. Ce ți se spune la recepție este total opus de ceea ce îți zice medicul👎🏼
Norbert Tordai
Norbert Tordai2 ani în urmă
Doctorița de familie Horváth Mária prezintă o lipsă completă de profesionalism având o atitudine toxică cu un ton și limbaj neadecvate pentru un Doctor.
Avram Raul
Avram Raul2 ani în urmă
Imposibil de facut programari , nu raspunde nimeni la telefon sau nu se vrea .Dar daca reusesti sa iti faci programare poti fi sigur de 2 lucruri nu se va respecta si “nu sunt fonduri “ . Dar sa nu uiti programul afisat este doar orientativ 19:30 este doar legenda maxim 15:30 , pentru ca toata lumea stie poti beneficia de servici medicale doar daca esti pensionar sau somer, dar daca ai marele ghinion de a fi salariat trebuie sa iti iei cel putin 2 zile de concediu (o zi pentru programare si o zi pentru consultatie).
Sabin Olteanu
Sabin Olteanu2 ani în urmă
După jumătate de ora de asteptat la coada(partea asta o înțeleg) mi se spune ca masca pe care o port nu este corespunzatoare(deși colorata, era medical grade) și trebuie sa achiziționez una de la ei.
Mi se pare pur și simplu penibil ca se recurge la astfel de mojicii pentru a ciupi un leu in plus de la oameni.
Medicii, deși buni, sunt trasi in jos de personalul auxiliar prost instruit.
Locații recomandate