/Mures/Dentist

Medident - Cabinet Stomatologic Targu Mures - Dr. Radu Mircea Sireteanu Cucui

Strada Farkas Bolyai 32, Târgu Mureș 540067, România

Medident - Cabinet Stomatologic Targu Mures - Dr. Radu Mircea Sireteanu Cucui
Dentist
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHR8+R6 Târgu Mureș, România
+40 723 236 447
stomures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adina Evelina
Adina Evelina5 ani în urmă
Am ales cabinetul d-nului doctor Radu Sireteanu in urma recenziilor citite pe site, cat si la recomandarea unei prietene. Este de remarcat in primul rand profesionalismul, modul de lucru, tehnologia de ultima ora. Am fost primita cu caldura, atmosfera din cabinet este una prietenoasa si pozitiva, iar domnul doctor Radu Sireteanu este foarte atent, pasionat de ceea ce face, un adevarat profesionist! Explica fiecare pas care urmeaza si nu doare deloc! Serviciile sunt de 10 stelute, va recomand cu incredere!
Ioana huza
Ioana huza5 ani în urmă
Am avut o urgenta a doua zi de Craciun.
Am ajuns la cabinet si am vazut pe geam o familie cu un copil si pe "domnul" doctor am batut la usa am sunat dar nu a deschis nimeni.m au vazut ca sunt afara si au intors capul.macar puteau sa imi spuna ca nu ma pot primi.nu la asta te astepti de la cineva cu studii superiore,poate i-ar trebui niste cursuri de maniere
Minodora Baltatanu (Mino)
Minodora Baltatanu (Mino)6 ani în urmă
Dr. Radu Sireteanu este un profesionist, lucreaza cu pasiune, devotament si responsabilitate, cabinetul este dotat cu aparatura performanta de noua generatie, iar rezultatele sunt excelente si de lunga durata. Recomand cu toata increderea, atat pentru tratamente stomatologice cat si pentru intretinere si estetica dentara.
Alex Eremia
Alex Eremia6 ani în urmă
Amabilitatea, promtitudinea, siguranta actului medical oferite de catre doctorul Radu Sireteanu m-au convins sa aleg acest cabinet de medicina dentara. Interventia pentru extractia unui molar de minte destul de incapatanat si ciudat, a decurs foarte bine, fara dureri. Recomand cu incredre acest cabinet!
Ovidius Cristian
Ovidius Cristian6 ani în urmă
Un cabinet premium condus de un profesionist desăvârșit: Dr. Radu Sireteanu Cucui. Tratamentele au fost eficiente, fără dureri. Un cabinet accesibil atât pe jos cât și cu mașina, fiind situat pe strada Bolyai. Un doctor prietenos și foarte atent.
Florina Ruta
Florina Ruta6 ani în urmă
Am fost in acest cabinet cu fetita mea! Am scapat de frica de dentist, datorita profesionistilor de acolo, care stiu sa se comporte cu copii. Recomand pentru orice problema.
Claudiu Haja
Claudiu Haja7 ani în urmă
Cabinet premium,preturi ok. Am trait o experienta placuta, fara durere. impresia ramasa a fost pozitiva.
Vladimir Giurgiu
Vladimir Giurgiu9 ani în urmă
Mi se pare un lucru extraordinar ca stomatologul meu sa aiba atata rabdare, sa fie asa prietenos si sa-mi spuna fiecare pas pe care-l face.

Am fost intotdeauna multumit de ce vedeam la finalul tratamentului pe monitor.
Locații recomandate