/Mures/Dentist

Centrul Stomatologic Reghin

Piaţa Petru Maior 48, Reghin 545300, România

Centrul Stomatologic Reghin
Dentist
4.8
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QPJ2+6G Reghin, România
+40 734 010 435
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–18
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pop Alexandra
Pop Alexandra2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile domnului doctor Hadad, acesta lucrează cu mult profesionalism și dedicație pentru zâmbetul pacienților! Este prima dată când merg relaxată la dentist deoarece nu am simțit niciodată durere. Cel mai mult apreciez explicațiile pe înțelesul meu, pe care domnul doctor Hadad mi le oferă, în legătură cu fiecare lucrare pe care o face dinților mei!
Andreea Maria
Andreea Maria2 ani în urmă
Cel mai bun medic si cabinet stomatologic din Reghin si nu numai! Am fost placut impresionata de profesionaliamul si amabilitatea domnului doctor Hadad Mohamed; foarte dedicat muncii sale, in sprijinul pacientului si mereu punctual. Preturile sunt de asemenea foarte accesbilie! Recomand cu incredere!
Dragos - Gabriel Iancu
Dragos - Gabriel Iancu4 ani în urmă
Personal exceptional care m-a scapat de durere inca de la prima sedinta. Nota 10 din toate punctele de vedere! Cabinetul este foarte curat iar personalul este de exceptie. Voi reveni cu drag ori de cate ori este nevoie!
Remus Cocis
Remus Cocis5 ani în urmă
Am sunat sa imi fac o programare pentru un dinte care ma doare si mi s-a spus sa merg la control la ora 3. Zis si facut, doar ca domnul doctor mi-a spus ca probabil nu am vorbit cu cine trebuie si ca e ocupat. am verificat, am sunat inapoi si mi s-a spus sa ma duc maine, fara nicio scuza sau explicatie. 0 comunicare intre persoana care recepteaza telefoanele si medici!
Alina Costache
Alina Costache5 ani în urmă
Locul unde profesionalismul se imbina cu seriozitatea si flexibilitatea.O echipa de medici tineri,pasionati si devotati pacientilor lor! Multumesc pentru calitatea ireprosabila a serviciilor oferite!
Friciu Cristina-Larisa
Friciu Cristina-Larisa2 ani în urmă
Recomand cu foarte mare încredere și sunt mulțumită de serviciile presante, asta datorită domnului doctor Firas Hadad. Pentru Excelență sa în materie de tratamente endodontice, refacere estetică și funcțională a dințiilor cariați, restaurări impecabile adaptate morfologic și funcțional prin lucrări unidentare fixe/coronițe sau multiple/punți dentare, chiar și proteze fixe/mobile pentru o întreagă arcadă.
Este foarte prietenos și mereu dispus să mă ajute, fie că a fost vorba de o urgență medicală sau un simplu control, am fost primită în cel mai scurt timp posibil. Tratamentele oferite sunt de înaltă calitate, personalizate, în funcție de fiecare caz clinic în parte și la prețuri accesibile.
E un adevărat profesionist: atent la detalii, extrem de dedicat, dar totodată și empatic, respectând doleanțele pacienților.
Sunt viitor medic dentist și știu despre ce vorbesc 😉
Klara Eniko G.L.
Klara Eniko G.L.2 ani în urmă
5 stele fara nici o ezitare. E prima data cand mergeam la un dentist fara stres si rezultatul e peste asteptari. Am avut placerea sa fiu pacienta unui tanár Dr. Hadad Mohamad , care a dat dovada ça isi face meseria cu tot devotamentul. Deci va recomand sa apelati la acest cabinet foarte relaxati, cu multa incredere, ...si mersul la dentist va fi o placere , cu depline satisfactii ☺
Catalina
Catalina2 ani în urmă
De 10 ani nu îndrăzneam să îmi schimb medicul dentist, însă de curând am mers la dl dr Hadad. Recomand cu toată încrederea! Răbdare, profesionalism și un zâmbet sănătos!
Locații recomandate