/Maramures/Dentist

Mănăstirea Bârsana

DJ186 276, Bârsana 437035, România

Mănăstirea Bârsana
Dentist
4.8
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q3VR+8R Bârsana, România
+40 262 331 101
manastireabarsana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Nanciu
Cristina Nanciu2 ani în urmă
Peisaje de vis. Am vizitat-o în a doua zi de Crăciun. Zăpadă multă și colinde cantate de corul bisericii(probabil), se auzeau prin sistemul de sonorizare în toată curtea mănăstirii
Vlad Andreica
Vlad Andreica2 ani în urmă
Personal foarte amabil. Un loc liniștit și foarte curat 😊😊😊 și o mulțime de produse tradiționale 🥳
Mihai Vlad
Mihai Vlad2 ani în urmă
Mănăstirea este frumoasa, îngrijită. Este bine de vizitat vara mănăstirea. Personal ,nu mă atras spiritual aceasta mănăstire. Nu am simțit o atracție religioase. Doar frumusețea de mănăstire. Mă găsiți pe YouTube zen mihai
Marius Olah
Marius Olah2 ani în urmă
Intotdeauna cand vizitezi Manastirea Barsana te cuprinde un sentiment de bucurie, inaltare spirituala si totodata sfiala de copil care intra cu mamica de manuta intr-un loc in care simti cum te cuprinde in causul palmei sale Sfantul Dumnezeu!
Remus Perța
Remus Perța2 ani în urmă
Mânăstirea Birsana este cu adevărat un colt de rai intru colt de țară cu turnurile ei maiestuoasă care te întîmpină de la intrare și te farmecă prin priceperea meșterilor membri care au reușit să îmbine atît de bine bucățile de lemn , o grădină îngrijită de măicuță răbdătoare și iubitoare de Dumnezeu , vă recomand din inimă această mănăstire minunată.
Gabriela Raluca Cretu
Gabriela Raluca Cretu2 ani în urmă
Un loc superb! Mănăstirea este amplasata pe un deal care conferă o priveliște frumoasa într-o zi însorită. Locația este îngrijită și foarte bine întreținută. Va recomand sa încercați placintele vândute în parcarea mănăstirii.
Stefan M
Stefan M2 ani în urmă
Dacă ar fi să aleg dintre toate mănăstirile pe care le-am vizitat, și nu-s puține, una în care aș vrea să-mi petrec zilele, apoi cu siguranță Mănăstirea Bârsana din Maramureș ar fi acest loc. Și-o spun cu mâna pe inimă! Am vizitat-o de mai multe ori și mereu, acest loc, acest colțișor de Rai, m-a emoționat. De-a lungul vieții ni se întâmplă să mergem în același loc (în vacanță mă refer) de mai multe ori. poate că ni este drag, poate că mergem cu cineva care n-a mai fost, ori alte motive. Eh, eu la Bârsana am fost de mai multe ori, din proprie inițiativă, și singur și însoțit, și voi mai merge ori de câte ori picioarele mă vor purta prin Maramureș. Cine merge măcar o dată acolo, înțelege ce am vrut să spun eu aici.
Simona Nagyranja
Simona Nagyranja2 ani în urmă
Un loc plin de liniște, pace și frumos al sufletului.
Locații recomandate