/Maramures/Dentist

Centru de Implantologie Baia Mare

Strada Petru Rareș 29, Baia Mare 430201, România

Centru de Implantologie Baia Mare
Dentist
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHX5+GR Baia Mare, România
+40 771 082 149
implantbaiamare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cornel Ziman
Cornel Ziman2 ani în urmă
Acum 9 ani am beneficiat de un implant dentar pus de domnul doctor Samachisa. Am venit special din Bucuresti pentru asta. Serviciile au fost de cea mai buna calitate si nu am absolut nici cea mai mica problema cu acel implant. Este vorba de o masea care sincer trebuie sa ma concentrez sa imi aduc aminte pozitia. Recomand cu mare incredere, unul dintre cei mai buni chirurgi stomatologi din tara.
Horge Daniel
Horge Daniel2 ani în urmă
Foarte mulțumit de implantul dentar făcut de domnul doctor Samachisa. Profesionalism cap - coadă, fără a pierde timpul cu povești inutile. Deasemenea, cred că colaborează si cu un tehnician dentar talentat. Dinții arata foarte naturali.
Lidia Grosan
Lidia Grosan2 ani în urmă
In mod normal, nu dau review-uri, dar am fost surprinsa sa gasesc servicii de o astfel de calitate in Baia Mare. Am fost pentru un implant dentar si totul a decurs repede si bine. Nu m-am umflat, nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii, nici dupa. Super!!! Recomand cu caldura!
Madalina Stetca
Madalina Stetca2 ani în urmă
Am apelat la Dr. Samachișa în iunie 2021. Procedura a decurs ușor și fără complicații. Sunt foarte mulțumită de modul de abordare al domnului doctor, în special de atenția pentru detalii și amabilitatea dovedită. Recomand cu încredere cabinetul !
Adrian Schiop
Adrian Schiop2 ani în urmă
Am fost la Dr Samachisa Bogdan pentru o extracție dentară. Procesul a fost rapid, nedureros, mi s-a explicat frumos care sunt etapele procedurii și nu am avut nicio problema după. Personalul medical este amabil și serviciile sunt excelente. Recomand cu încredere!
Florin Costin
Florin Costin2 ani în urmă
Am fost pacient al domnului doctor Bogdan Samachisa. Sunt foarte mulțumit de serviciile Centrului de Implantologie, atât din punct de vedere medical (dotare cu aparatură medicală de ultimă generație, competență profesională), cât și al personalului (asistente, medic stomatolog , tehnician dentar). Îl recomand cu căldură celor interesați!
L-am recomandat și tatălui meu, de 87 de ani, căruia dl doctor Bogdan Samachisa i-a făcut 6 implanturi! Totul a decurs foarte bine... E o performanță medicală, nu?
Marius Popescu
Marius Popescu2 ani în urmă
Recent am fost aici pentru un impalant dentar. Sunt foarte multumit. Medicul este chirurg de cariera si asta chiar face diferenta. Operatia a durat putin, nu a durut si nici nu m-am umflat dupa. Pe tot parcursul colaborarii m-am simtit tratat de catre un profesionist care stie bine ce face. Eu unul sper sa nu revin prea curand, insa pentru cine are nevoie de un implant dentar, recomand cu toata increderea!
Carla Costescu
Carla Costescu2 ani în urmă
Extracția de molar de minte a decurs excelent, rapid, nedureros, recuperarea foarte lina!
Locații recomandate