/Iasi/Dentist

Dr. Leia Tvigun - Medic Ortodont

Aleea Rozelor 7a, Iași 700202, România

Dr. Leia Tvigun - Medic Ortodont
Dentist
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXP+6J Iași, România
+40 740 096 510
drleiaorto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aparaschivei Ana
Aparaschivei Ana2 ani în urmă
Recomand cu mare drag și încredere. Este un medic foarte bun care a dat mereu dovada de profesionalism și seriozitate, iar rezultatele pe care le-am avut au fost extraordinare. Sunt foarte mulțumită de tratamentul de care am avut parte.
Dharmik Team
Dharmik Team4 ani în urmă
O recomand cu multă încredere pe dna doctor Leia Tvigun! Port aparat dentar de cateva luni si deja rezultatele sunt vizibile . Pana sa o intalnesc pe doamna doctor eram complexata ca nu pot zambi, dar cu ajutorul doamnei in cel mai scurt timp voi putea sa zambesc asa cum imi doresc de mic copil. Multumesc pentru profesionalism si implicare!
Roxana
Roxana4 ani în urmă
Recomand cu mare drag si incredere serviciile doamnei doctor Leia Tvigun pentru profesionalismul, rabdarea, promptitudinea si atmosfera prieteneasca! A fost o placere sa colaborez cu dumneaei, iar rezultatul a fost excelent!
Ciprian Ghebanoaei
Ciprian Ghebanoaei4 ani în urmă
Mi-ar placea sa gasesc peste tot doctori cu atitudinea doamnei doctor. Pe langa atitudinea profesionista, am gasit in cabinet o admosfera placuta in care problema mea ortodontica aparea ca si rezolvata. Recomand din toata inima.
Irina Topriceanu
Irina Topriceanu4 ani în urmă
Un medic dedicat si cu o practica adaptata in functie de fiecare pacient! O persoana calda si empatica! O recomand din tot sufletul!
P-A C
P-A C4 ani în urmă
A fost o plăcere să fiu pacienta doamnei doctor. O recomand cu recunoștință și zâmbete 😊
AzazeaD
AzazeaD2 ani în urmă
Mi-a luat ceva timp pana am găsit un medic ortodont care sa îmi inspire încredere. Ceea ce am apreciat din prima la dna. Tvigun a fost onestitatea ei, pentru ca mi-a spus din prima ce ar putea sa faca pentru mine și ce nu, și ce așteptări ar trebui sa am după terminarea tratamentului.
Este foarte de treaba și răbdătoare și profesionala.
De asemenea am apreciat faptul ca mereu a respectat programările și nu am așteptat la rand, sau nu a anulat o programare de pe o zi pe alta.
Este evident ca ii place jobul ei și chiar o recomand.
După terminarea tratamentului dinții mei chiar sunt adorabili și nu regret deloc decizia pe care am luat-o de a purta aparat dentar.
Multumesc pentru tot, și ne vedem peste 6 luni la control :D
Magda-Elena Samoila
Magda-Elena Samoila2 ani în urmă
O recomand cu mare drag și încredere! Face minuni în relația cu copiii!
Locații recomandate