/Iasi/Dentist

Clinica Stomatologica Andreica

Bloc CL3, Șoseaua Arcu 23, Iași 700126, România

Clinica Stomatologica Andreica
Dentist
4.5
168 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H9C+95 Iași, România
+40 740 265 525
clinica-andreica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fraseniuc Mariana1 an în urmă
Nu cred ca este vreo persoana care sa mearga cu placere la medic stomatolog. Dar, daca optezi sa beneficiezi de serviciile domnului dr Andreica, ai parte de o abordare calda, amabila si evident profesionista! Si da, revii oricand cu mare curaj si incredere. Cu doamna asistenta Mihaela face o echipa formidabila. Da, recomand cu toata inima!!
Anca Moscaliuc
Anca Moscaliuc2 ani în urmă
Sunt pacienta dlui dr Andreica din 2019, timp in care am efectuat diverse tratamente (de la extractii molari inclusi la igienizarile periodice) si pot spune ca sunt foarte multumita de servicii. Echipa este una de profesionisti, cabinetul arata ireprosabil iar preturile sunt accesibile (mai ales daca luam in considerare nr mare de pacienti care frecventeaza clinica). Am fost atat de placut surprinsa de calitatea actului medical incat am ales sa urmez si tratamentul ortodontic in cadrul aceluiasi cabinet, la dl dr Petruta. Pe parcursul tratamentului a existat o colaborare foarte buna atat medic-pacient, cat si intre medici.
Aici am depasit "frica de dentist", motiv pentru care recomand cu caldura acest cabinet si ma intorc aici ori de cate ori este nevoie!
Mihai Pascal
Mihai Pascal2 ani în urmă
O clinica deosebita cu servicii de calitate si personal exceptional. Experienta la aceasta clinica a fost una placuta datorata in primul rand echipei de de profesionisti prezenti dar și a condițiilor oferite in incinta clinicii - locatia asigurând toate conditiile necesare pentru a te simti in siguranta, atat din punctul de vedere al pandemiei, dar mai ales in cadru stomatologic. In urma unei prime vizite , urmate de alte 3 programari am beneficiat de servicii excelente si de o lucrare cu o tehnica dusa la perfectiune. Placut surprinsa de pasiunea si dedicarea doctorului Andreica. Recomand cu încredere!
Huch Koy
Huch Koy2 ani în urmă
Am citit unele recenzii si am ramas oripilat de rautatea unor oameni. Sunt sigur ca orice problema si-ar gasit o solutie daca ar fi existat comunicare. Atat eu cat si sotia am apelat la serviciile medicale a Dl. Dr. Andreica si cu mana pe inima pot sa apreciez ca am gasit toata intelegerea la toate problemele noastre. Probabil unii reprezinta interesele altor firme si nu reusesc decat sa arunce cu rautati la adresa D-lui Doctor. Personal, nu am intalnit un alt doctor ca Dr. Andreica. Profesionist, altruist si intelegator. Are o mana usoara si calitatea lucrarilor e fara indioala. Recomand cu toata inima un om si o clinica la care vei gasi toata intelegerea. Multumesc Domnule Doctor! Ciobanu Dinu
Mădălina Matei
Mădălina Matei2 ani în urmă
Doamna doctor Ivan este primul medic stomatolog care mi-a oferit încredere. Am avut experiențe neplăcute în trecut cu alți medici. De aici și frica mea și sensibilitatea la durere foarte ridicată. Însă doamna doctor a reușit să îmi arate că vizita la stomatolog poate fi plăcută și nu neapărat dureroasă. De aceea revin cu drag de fiecare dată, din 2018 până în prezent. Cât despre cabinet, decorul este minunat și foarte bine gândit. Vă mulțumesc pentru experiențele de până acum!
Razvan Hurduc
Razvan Hurduc2 ani în urmă
Merg regulat la Clinica Andreica, de mai bine de 15 ani. De la lucrari simple, pana la cele mai complexe, dl. Dr. Radu Andreica a fost un profesionist desavarsit, de fiecare data. Pe langa mana usoara, si rezultatele excelente la fiecare interventie, dl Dr. Andreica este si un om de o calmitate si tact desavarsite, reusind sa revin cu placere si fara frica, de fiecare data. Apreciez eficienta, cat si eficacicatea cu care lucreaza, experienta sa fiind vizibila si evidenta de fiecare data.
M P
M P2 ani în urmă
Profesionalism, grija pentru pacient. Nimic de reproșat, eu și soția suntem pacienții dr. Andreica de peste 10 ani. Dotări excepționale în cabinete, igiena ireproșabilă. Recomand cu căldură!
ROBERT POP
ROBERT POP2 ani în urmă
Sunt pacientul Doctorului Andreica de peste 15 ani, , in toata aceasta perioada am recomandat , tuturor prietenilor si cunostintelor , serviciile doctorului, fara emotia ca acestia nu vor avea satisfactia lucrului bine facut, la finalul lucrarii sau la iesirea din cabinet
Andreea M
Andreea M2 ani în urmă
Am pășit în Clinica Andreica cu o mare frică de dentist, însă datorită calmului și a empatiei de care a dat dovadă dl Dr. Andreica, m-a făcut să-mi depășesc teama aceasta. Cu experiența și profesionalismul dumnealui am reușit să scap de problemele serioase de care sufeream. Mulțumesc dl. Dr. Andreica.
Recomand cu multă încredere Clinica Andreica și ori de câte ori am nevoie revin cu multă plăcere.
Locații recomandate