/Iasi/Dentist

CardioDent - Centru Medical

Strada Mircea Eliade 35, Valea Lupului 707410, România

CardioDent - Centru Medical
Dentist
5
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GHF+6P Valea Lupului, România
+40 232 261 010
cardiodent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elana Enachescu
Elana Enachescu2 ani în urmă
Dacă vă e frică de dentist vă recomand CaedioDent!!Acolo veți găsi niște oameni minunati, zâmbitori adevărații profesioniști!!Recomand din toată inima Eu personal Le mulțumesc!!inima .
Toderita Ionut Cosmin
Toderita Ionut Cosmin2 ani în urmă
La recomandarea unei prietene, am mers impreuna cu sotia mea pentru un numar de interventii la Cardiodent. Implicarea si profesionalismul de care tot personalul Cardiodent a dat dovada sunt greu de egalat. Am avut lucrari facute in UK si in Romania in trecut de care nu am fost multumiti. Dr Yllka Decolli a efectuat retratament la microscop pentru sotie si Dr Mehrzad Moheb a efectuat un numar de obturatii pentru amandoi plus coroana pentru sotie si suntem foarte multumiti de tehnicile folosite si de atentia la detalii care am observat-o la fiecare stagiu. In trecut la alte clinici am fost intotdeauna ‘grabiti afara’ pentru a veni urmatorul pacient. La Cardiodent am simtit ca totul este centrat pe pacient si intregul personal depune efortul de a asigura o experienta excelenta. Recomandam aceasta clinica deoarece este cea mai buna pe care am gasit-o noi pana acum.
Dimitri Baiceanu
Dimitri Baiceanu2 ani în urmă
Este adevarat ca atunci cand vii la dentist te gândești la durere, dar cand mana medicului lucrează cu profesionalism parca te mângâie.
Sant profesioniști. Le multumesc!
Med
Bogdan Martiniuc
Bogdan Martiniuc2 ani în urmă
Cu siguranta frica de dentist dispare atunci cand ajungi la CardioDent. Faptul ca totul se face cu zambetul pe buze te face sa prinzi curaj, incredere si sa accepti planul de tratament propus de medici.

Consider ca totul se face doar in interesul pacientului iar faptul ca am ajuns intr-un stadiu in care sunt foarte multumit de rezultatele obtinute in urma interventiilor avute, inseamna mult pentru mine. Multumesc CardioDent pentru ca mi-ati readus zambetul pe buze si cu siguranta ne revedem la fiecare 6 luni pentru control.

Recomand cu mare drag!
Felicia Todirel
Felicia Todirel2 ani în urmă
Preturi moderate spre mari însă centrul este foarte dotat atât cu aparatură și proceduri de ultima generație cât și cu specialiști de cel mai înalt nivel. Fiecare pacient este tratat la cel mai înalt standard iar lucrările sunt de durată și foarte profesionist executate. De nota 20
Mirela Mihai
Mirela Mihai2 ani în urmă
E o placere sa treci pe la dentist cu asa oameni minunați și implicați. Într-un cuvânt profesionalism!
Constantin Novenschi
Constantin Novenschi2 ani în urmă
Colaborez cu CARDIODENT Valea Lupului de mai bine de 7 ani, din postura de pacient, pentru probleme stomatologice, mai simple sau mai complicate,
Tocmai suntem in curs de finalizare a unei lucrai complexe, pe implanturi, pentru maxilar si pentru mandibula. Am avut, deci, ocazia sa constat existenta unei dotari tehnice de ultima generatie, dar , mai ales, prestatia unui colectiv de profesionisti, talentati si dedicati profesiei lor.. Aici am vazut, de curand, o interventie dificila la un copil de vreo 5 qnisori iesind din cabinet , cu medicul de mana, zambind si planuind impreuna urmatoarea interventie.Constat cu bucurie ca pentru personalul CARDIODENT tineretea nu este un handicap, din contra , a adus acel suflu modern, daruirea si entuziasmul. Felicitari, oameni buni !
Mircea Valasciuc
Mircea Valasciuc2 ani în urmă
În cadrul Centrului Medical CardioDent, am fost întâmpinat cu deosebită înțelegere și căldură de către o echipă de profesioniști, beneficiind de servicii complete de medicină dentară la cele mai înalte standarde și la cel mai bun raport preț calitate. Felicitări întregii echipe! Cu deosebită stimă și respect!
Locații recomandate