/Iasi/Dentist

Dental Clinic

Apartament 3 & 4, Parter, Bulevardul Tudor Vladimirescu 48, Iași 700311, România

Dental Clinic
Dentist
3.1
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J43+Q3 Iași, România
+40 232 277 615
dental-clinic-iasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru ariton
Alexandru ariton2 ani în urmă
Un loc de toată jena. În afara de faptul ca e "la strada" nimic ok. profesionalismul lasă de dorit, calitatea lucrărilor sub așteptări. Nu mai calc pe acolo ever. As da 0 stele dacă s-ar putea
Mihaela Haraga
Mihaela Haraga2 ani în urmă
Este cabinetul stomatologic unde merg de peste 15 ani și sunt foarte mulțumită
Apreciez consultanta pe care o primesc la fiecare vizita, plus calitatea serviciilor: chirurgie, implantologie, Stomatologie.
Marta Chiriac
Marta Chiriac2 ani în urmă
O clinica unde sunt tratata cu profesinalism și unde merg cu toată încrederea și eu și familia mea!
Maria Apetre
Maria Apetre3 ani în urmă
Atmosfera calda,prietenoasa,programarile se respecta,igiena desavarsita!In concluzie,recomand cu incredere aceasta echipa de profesionisti.
Mihai Colescu
Mihai Colescu4 ani în urmă
Ce pot spune. Mi-a facut obturatii de canal incorecte pe molari, acum trebuie refacute, actualul stomatolog mi-a zis ca sansele de salvare sunt de ~50%. Nici macar radiografie de control nu a facut initial. Anumite plombe mi-au cazut. Nu recomand nici la dusmani.
Simina Munteanu
Simina Munteanu5 ani în urmă
Acum 3 ani, d-nul doctor Ionita mi-a plombat cativa dinti si doua masele (pozitionate una langa alta). La cateva zile dupa, plombele dintilor au cazut. Dupa un timp, una din maselele plombate a inceput sa se rupa, si treptat, treptat, a ramas doar o mica bucata. Saptamana trecuta, a inceput sa ma doara, si obrazul s-a umflat. Am fost la un alt dentist, care mi-a spus dupa ce mi-a vazut radiografia, ca de fapt nu maseaua rupta e problema, ci cea de langa - adica cealalta plombata tot de domnul doctor- ptr ca infectia e la radacina ei. Se pare ca dumnealui a uitat o bucata de ac in masea, si acum a inceput sa-mi provoace probleme. Concluzia e ca vor trebui scoase amandoua masele.

Aveti grija la cine va duceti. Nu l-as recomanda nimanui.
Gabriel Carabus
Gabriel Carabus2 ani în urmă
Dl. Dr. Ionita Catalin Nu va Recomand!! Neserios, profesionalism zero iar din punct de vedere uman nici atat. Mare atentie si cei care aveti colabarari cu dumnealui intrucat nu achita lucrarile catre laboratorul de tehnica dentara.
Andrey Andrei
Andrey Andrei2 ani în urmă
Un om de calibru si cu mult experienta, printre putini care are cabinet cu chirurgie cu tot ce trebuie, lucreaza f bine si are mana usoara, recomand cu caldura.
Locații recomandate