/Dolj/Dentist

Elle Dent

Bloc B1, Strada Nanterre 11E, Craiova 200485, România

Elle Dent
Dentist
4.3
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R86+9W Craiova, România
+40 745 634 562
elledent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Scarlet
Scarlet4 ani în urmă
Masea cu nerv extirpat, dar durerile au reinceput, anestezia facuta prost, fara efectele scontate.
Stoian Alina
Stoian Alina5 ani în urmă
Bună ziua. Îmi poate spune și mie cineva dacă știe, la ce preț ajunge pe coroana :1 din portelan sau 1 dinte din zirconiu,va rog frumos.
Și care este mai avantajos ca estetica și ca dinte în sine. Mulțumesc frumos
Claudia Nita
Claudia Nita6 ani în urmă
Am urmat partial recomandarea data de dr. ortodont Irina Lulache care din aprilie mi-a stricat intreaga dantura.

Desi am adus dosar cu CBCT, radiogradii OPG si poze cu ocluzia ea m-a sfatuit sa scot maselele de minte fara a fi studiat dosarul. Nu a explicat avantajele si dezavantajele pe termen lung al acestor recomandari. Chirurgul a spus ca trebuie sa le scot doar pe cele de sus ceea ce am si facut. Ulterior dupa ce au aparut problemele care puteau fi anticipate am aflat ca extractiile nu erau necesare dupa ce am consultat alti 5 specialisti. Drept urmare am dezvoltat TMJ un blocaj permanent al mandubulei din cauza muscaturii neadecvate. Acum risc sa pierd 4 dinti (adiacenti si antagonisti) ca urmare al acestor extractii inutile. Avand deja dintii drepti si muscatura normala, tot ce vruiam era ridicarea a 2 molari sus pentru a face loc pentru 2 implanturi ca sa am dantura completa. Mi s-a deformat linia maxilarului, am dureri constante de cap, gat si urechi si se inclesteaza maxilarul efecte care se pare ca vor ramane permanente. Nu mai pot manca in spate din lipsa dintilor. Apoi dupa extractii mi-a scris sa caut pe cineva cu experienta, apoi ca ea planuieste faca un copil si ca am dintii sensibili si e riscant sa pun aparat dentar. De ce mi-a recomandat sa incep tot procesul asta cand a avut tot dosarul meu in fata si isi stia planurile din viitorul apropiat. Putea sa imi sugereze sa merg la altcineva in aceste conditii. Eu ce voi face fara dinti si cu noile probleme? De atunci refuza sa imi mai raspunda la emailuri. Nu pot dormi noaptea de stres, dureri si griji.

Regret ca dr Irina Lulache nu are aptitudinile necesare sa estimeze potentialul unei deformari anatomice in timp, riscurile, dezavantajele, complicatiile date de extractii pentru inceperea unui tratament ortodontic ca pacientul sa plece informat cu ce i se potriveste situatiei si problemei personale pentru a putea lua o decizie buna in urma unei consultatii cu un specialist.

Faptul ca a facut recomandari fara sa considere particularitatile pacientului demonstreaza lipsa de specialitate in domeniu. Nu a considerat efectele si implicatiile recomandarilor ei asupra sanatatii pacientului. S-a dovedit ca ignora functiile de masticatie si caracteristicile individuale ale pacientului. Nu s-a asigurat de mentinerea starii de sanatate a pacientului in urma recomandarilor de extractie. Refuza sa comunice cu pacientul atunci cand propunerea de extractie a dansei a dat gres.

Regret ca i-am urmat recomandarea dr. Irina Lulache de a face extactiile. Dragilor cititi si documentati-va bine inainte de orice recomandare ca sa stiti toate riscurile pe termen lung altfel puteti fi traumatizati pe viata de un doctor care nu s-a deranjat sa va explice toate laturile unui process ortodontic mulat pe particularitatile situatiei, nevoilor si cerintelor voastre.
Ileana Dascalu
Ileana Dascalu6 ani în urmă
Multumesc doamnei doctor Mihaela Catanoiu si colaboratorilor dumneaei ,pentru grija si atentia cu care imi trateaza dintii!
Multumesc de asemenea domnisoarei doctor Irina Lulache -acum Laura are un zambet impecabil!
Tiberiu Dragan
Tiberiu Dragan6 ani în urmă
Doctori profesioniști !
Carmen Anca
Carmen Anca6 ani în urmă
Gaman Jeanina123
Gaman Jeanina1237 ani în urmă
Ionut Ene
Ionut Ene2 ani în urmă
Locații recomandate