/Dolj/Dentist

Dentist Popescu

Bloc T9, Strada Eustațiu Stoenescu 1B, Craiova 200619, România

Dentist Popescu
Dentist
4.3
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R7P+MF Craiova, România
+40 351 447 914
dentist-popescu.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ardeleanu Andreea
Ardeleanu Andreea2 ani în urmă
Doamna Dr. Anca Oprea este real salvatorul danturii mele. M-am dus cu multiple probleme și am găsit răspuns la orice. O recomand cu toată stima. Întreaga clinica este de top și am văzut multe clinici in viața mea, iar clinica Popescu este de departe superioară din absolut toate punctele de vedere. Singurul meu regret este ca nu m-am dus cu mult mai devreme la aceasta clinica unde ești respectat de când intri și pana la ieșire ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dorin Gabriel Stroe
Dorin Gabriel Stroe2 ani în urmă
Foarte profesionali si respectuosi. Am avut o intarziere dar am fost anuntat din timp . Recomand cu incredere
Andreea Maracine
Andreea Maracine2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, servicii de inalta calitate, cabinete foarte curate si in ordine. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost profesionalismul si atentia lui dr. Bodgan Popescu. Asistentele si fetele de la receptie super de treaba, drăguțe si atente. Un ambient foarte plăcut si medici foarte dedicați in ceea ce fac.
O sa revin in curând pentru alta extracție.
Cea mai buna clinica din toata Craiova fara indoiala! Recomand cu mare drag.
Dan Popa
Dan Popa2 ani în urmă
Sunt pacientul lor de aproximativ 10 ani, inca de la sediul precedent.
Ii apreciez foarte mult pentru formarea continua la cursurile de specialitate, cat si pentru investitiile facute constant in aparatura si deschiderea la noile tehnologii.
Unul dintre episoadele care m-a impresionat cu adevarat a fost momentul in care au facut tot posibilul sa-mi salveze o masea de minte, in conditiile in care majoritatea medicilor stomatologi opteaza pentru extractie. Apropo, maseaua mea de minte e tot bine si sanatoasa :)
Recomand cu mare incredere.
Alexandra Chiritescu
Alexandra Chiritescu2 ani în urmă
Am ajuns la clinica Dentist Popescu in urma cu aproximativ 4 ani, cu câteva probleme mai dificile, motiv pentru care am avut nevoie de mai multe tipuri de intervenții, ajungând aproape pe scaunul fiecărui specialist din cabinet. Astfel pot spune ca fiecare in parte este un adevărat profesionist și de fiecare data am plecat mulțumită de serviciile oferite de aceasta clinica. Recomand cu mult drag!
Florin Stanciu
Florin Stanciu2 ani în urmă
Acum cativa ani am fost diagnosticat de catre un medic dentist cu parodontoza. Aveam 38 de ani la acea vreme, iar medicul respectiv mi-a spus ca nu are cum sa ma trateze, urmand sa mai imi "cada" din dinti, lucru care s-a si intamplat, vreo 3 masele am pierdut!
In anul 2019 sotia mea a venit pentru prima data la Clinica Dentist Popescu si a fost repartizata la DOMNUL DOCTOR DUDAN TIBERIUS. La sfarsitul tratamentului aplicat cu o deosebita rabdare, minutiozitate si profesionalism de un un inalt nivel de catre ACEST MEDIC, sotia l-a intrebat daca exista vreo posibilitate sa ma trateze si pe mine de parodontoza.
DOMNUL DOCTOR DUDAN a raspuns fara nicio ezitare ca DA!
Desi imi este foarte frica de orice tratament medical si in special de cel stomatologic, mi-am facut programare si am mers la prima vizita. DOMNUL DOCTOR DUDAN mi-a explicat care sunt tratamentele nu pentru tratarea integrala a parodontezei, am inteles ca nu se poate asa ceva, ci pentru pastrarea dintilor cat mai mult timp.
Am acceptat sa imi fac detartrajele propuse de dansul pentru tratarea parodontozei.
La fiecare sedinta de detartraj (exceptand perioada starii de urgenta, cand acestea au fost interzise prin lege) DOMNUL DOCTOR si-a facut meseria intr-un mod impecabil, cu o aplecare deosebita pentru curatarea fiecarui dinte/masea in parte.
Dupa patru astfel de interventii efectuate o data la 3 luni, masuratorile au indicat faptul ca procesul de mobilitate al dintilor mei a fost puternic incetinit.
Ulterior, DOMNUL DOCTOR mi-a zis ca trebuie sa incep si tratarea cariilor, opturarea canalelor la dintii care necesita aceasta procedura si alte interventii pentru a avea o dantura sanatoasa.
Am acceptat cu reticenta, intrucat imi este foarte frica de injectii, iar tratamentele mentionate necesitau efectuarea anesteziilor injectabile. DOMNUL DOCTOR m-a asigurat ca nu o sa simt nimic, deoarece acele si celelalte instrumente pe care le va utiliza sunt de ultima generatie si nu provoaca dureri. Recunosc ca nu l-am crezut, aducandu-mi aminte de acele interventii din trecut, cand simteam cum imi "paraie" gingia in momentul strapungerii cu acul.
Aseara, am avut programarea pentru efectuarea unor opturatii de canal si rezolvarea unei fracturi mai vechi la un canin. M-am dus cu frica, stiind ca urmeaza sa fac anestezie si simteam deja acea strapungere chinuitoare de ac.
Am ajuns cu 10 minute mai devreme si cat am mai asteptat in sala de la parter, cu respectarea riguroasa a masurilor impuse de pandemia de covid, am citit pe placutele afisate pe perete despre DOMNUL DOCTOR DUDAN TIBERIUS ca ii place sportul si ca a jucat fotbal de performanta.
Un lucru pot sa afirm : Chiar daca Craiova a pierdut cu siguranta un fotbalist bun in persoana dansului, a castigat un MEDIC DE EXCEPTIE.
M-am asezat pe scaunul stomatologic si vorbele sale s-au adeverit. Intr-adevar, nu am simtit nimic nici la introducerea acului in gingii, pentru efectuarea anesteziei, nici la efectuarea opturatiilor si a repozitionarii dintelui fracturat.
Chiar daca instrumentele si in special seringa cu care mi-a facut anestezia sunt de ultima generatie - nu am mai vazut la celalate cabinete pe la care am fost - trebuie sa apreciez modul profesional si dibace cu care "uneltele" stomatologice au fost manuite de catre DOMNUL DOCTOR. Indiferent de calitatea logisticii, fara manualitatea de care a dat dovada cel care o foloseste nu se putea realiza actul medical de exceptie si cu durere 0 la care am fost pacient aseara.
La final, vreau sa remarc si calitatea de coordonator de proces medical al DOMNULUI DOCTOR DUDAN in relatia cu doamna asistenta, care s-a ridicat la nivelul cerintelor sale.
FELICITARI!
Florin Stanciu, 41 de ani,
Pacient al Clinicii Dentist Popescu
Simona Frasie
Simona Frasie2 ani în urmă
O echipa extrem de profesionistă, medici dedicați, ambient plăcut, aparatura si tehnici de top. Iar dr Mihaela Popescu este un medic si un leader si un om extraordinar. Am avut atat eu cat si familia mea experiențe cu rezultate foarte reușite. Va multumesc! 🍀🍀
Gabriela Banutoiu
Gabriela Banutoiu2 ani în urmă
Experiența trăită la Dentist Popescu ma determina sa o împărtășesc si celor care pana acum nu s-au bucurat de serviciile unei clinici care transforma vizitele la stomatologie in relaxare, încredere si ... zâmbete din suflet! Multumesc d-ei dr. Mihaela Popescu, multumesc întregii echipe colaboratoare pentru calitatea actului medical, atenția acordată, atmosfera familială si pentru ca, de fiecare data, atât eu, cât si fetițele mele, am plecat cu zâmbetul pe buze!
Locații recomandate