/Dolj/Dentist

CNC Dental Care

Strada Păltiniș nr. 144, Craiova 200094, România

CNC Dental Care
Dentist
4.6
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RG6+H2 Craiova, România
+40 760 024 999
cncdentalcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan A
Bogdan A4 ani în urmă
Experienta de nota 10. O atentie fantastica pentru pacient si un mod profesionist de a lucra.

De la cel mai mic detaliu - disponibilitatea cabinetului de a fi contactat pe Whatsapp, pana la programari facute pe Google Calendar si radiografii prezentate si analizate impreuna cu pacientul pe un TV. Echipament si medicamente moderne. Muzica pentru a relaxa pacientul care desi pare decat un detaliu, ajuta foarte mult.

In cele doua programari am avut mai multe interventii diferite. In tot acest timp am fost intrebat de starea mea fizica si psihica - iar lucrarile s-au facut in functie de acestea cu posibilitatea de a lua pauze. Un alt lucru fantastic a fost faptul ca in tot acest timp mi s-a spus pas cu pas ce se intampla si la ce stagiu am ajuns cu interventia.

5/5
Moghy Sorin
Moghy Sorin5 ani în urmă
Nu stiu cum sunt facute 14 recezii inaintea mea pozitive,dar trebuie sa spun pretul la o extractie de radacina de dinte 150 lei,ca e foarte scump,ceilalti la care am fost ia maxim 130 si nu e cine stie ce policlinica.,e o camera de 4 pe 6m si incearca sa te convinga ca sa pui implant,consultatia e 50 de lei ca.se uita in gura,.am stabilit consultatia la 2pm si am intrat la 2.30pm,restul hotarati voi,nu mai spun nimic.
Stircu Eliza
Stircu Eliza5 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Un medic de exceptie, un profesionist desavarsit! Servicii de inalta calitate, implicare si rabdare, voi reveni cu incredere de fiecare data!
Dragos.i Dragos.i
Dragos.i Dragos.i6 ani în urmă
Pasiune , profesionalismul si calitatea serviciului pe care il pune la dispozitia clientilor il claseaza pe 🔝1 . Recomand la toti pe Dr. Ciprian .
Cristi Dogaru
Cristi Dogaru8 ani în urmă
Mana usoara, atmosfera placuta, nicio durere, lucrare fara probleme, am fost multumit, o sa mai revin canr am nevoie.
Daniel Rizan
Daniel Rizan8 ani în urmă
O atmosfera placuta care te face sa uiti ca mergi la stomatolog ! Recomand cu incredere !
Dan Flueran
Dan Flueran9 ani în urmă
Recomand tuturor acest cabinet stomatologic din orasul Craiova, sunt niste medici profesionisti si care pun multa pasiune in ceea ce fac. Mult succes in continuare!
Cezar Iliescu
Cezar Iliescu2 ani în urmă
Am ajuns cu foarte multe probleme și cu o frică destul de mare, având experiențe anterioare neplăcute. Faptul că am găsit niște oameni plăcuți, înțelegători și foarte bine pregătiți m-a făcut să trec peste orice scepticism imediat după prima ședință. Am făcut detartraj, rezolvat carii, am pus o coroană și am scos o măsea de minte. Nu a fost niciodată nevoie să mă întorc pentru a reface ceva sau cu vreun disconfort. Ciprian este genul de doctor care încearcă să-ți salveze dinții, coroana am pus-o pe un dinte care necesita un nou tratament de canal sau sa fie scos și implant și a ales calea cea grea pentru a-l salva. Orice intervenție pentru rezolvarea cariilor se face cu digă (acel material ca de mănușă chirurgicală ce se pune printre dinți și izolează zona de lucru de restul cavității bucale), este foarte confortabil și igienic. Sunt foarte mulțumit de rezultate și de experiența pe care am avut-o cu acești oameni și nu pot decât recomanda acest cabinet.
Locații recomandate