/Dolj/Dentist

Prima Medical

Calea București Nr.99, Craiova 200473, România

Prima Medical
Dentist
3.1
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R98+6J Craiova, România
+40 251 315 654
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
TI PA
TI PA2 ani în urmă
O experienta placuta, am avut programare la sonoelastografie. Toatul a foat in regula, nu am asteptat deloc, personal amabil, dna doctor Georgescu foarte calma, mi-a explicat detaliat . Mentionez ca nu locuiesc in Craiova. Am fost putin sperita de recenziile negative dar nevoia m-a facut sa merg oricum. O acum inainte, o sa revin anual. Recomand .
Florescu George
Florescu George2 ani în urmă
Am mers sa fac un rmn cu bani. M au programat la ora sase si am intrat la ora sapte, dupa care mi au spus ca e gata rezultatul peste doua zile, eu facand rmn miercurea cand am sunat au spus sa revin cu telefon simbata pana la ora unu jumate. Nu recomand, lipsa de repsect fata de pacient. Daca ai pile rezolvi repede daca nu astepti ca prostul
Tyby shorr
Tyby shorr2 ani în urmă
Acord 5 stele pentru întreaga echipă de acolo, am fost cu tatăl meu pentru un CT (prin CAS) , domnișoarele de la recepție foarte drăguțe, ne-au ajutat și oferit toate detaliile de care aveam nevoie... Cd-ul cu examinarea CT a fost ridicat pe loc iar a doua zi am primit și rezultatele scrise pe mail... Personal mă declar mai mult decât mulțumit,citind celelalte recenzii ajung sigur la concluzia că mai este și după cum vorbești (vorba dulce mult aduce)... 10 stele nu pot acorda... Mulțumesc!
Victor Toma
Victor Toma2 ani în urmă
Am vrut sa fac un RMN la colana prin casa de asigurări si mi au spus ca nu se poate pt ca am 109 kg.cu siguranță daca il făceam cu bani se putea
BUCOSU STUDIO
BUCOSU STUDIO2 ani în urmă
Foarte dezamagit,personal grețos, si am fost sa ma programez cu plată, am renuntat și am apelat la Clinica Regina Maria, diferentă de la cer la pamânt,persona de nota 10
Marinella Marinella
Marinella Marinella4 ani în urmă
La receptie Craiova exista o domnisoara tanara fara halat imbracata in blugi care tranteste peste tejgea hartiile medicale ale pacientilor. Tipa. Vorbeste arogant si vreau sa spun ca in fata mea au intrat cu pile 4 persoane eu am avut programare cu plata si am asteptat 1 ora. Domnisoara a iesit la fumat..apoi a plecat sa isi ia un suc..Acesta nu e comportament de salariata in receptie. Alegeti personal potrivit pentru relatii cu publicul. Nu mi se pare corect sa fim tratati cu aroganta din moment ce sintem pacienti cu afectiuni. Nu stam de drag prin spitale...Sper sa luati atitudine cu aceasta domnisoara tunsa scurt in blugi din receptie care se comporta de parca are pile si relatii. Oricum nu este apta pentru a lucra cu publicul. Va multumesc. Si voi reclama si la ministerul sanatatii ceea ce am patit in clinica din Craiova unde nu exista amabilitate si bun simt. Platesc un CT ca sa astept 2 ore si aparte ca mi-a anulat o programare la un dr vascular Constantinescu motivand ca asa a spus domnul dr. In octombrie avem locuri daca vreti...Pai daca vroiam in octombrie nu ma mai program in august si dupa 2 saptamani cu 2 zile inainte de dopler m-a anuntat ca nu mai poate dr Constantinescu...deci am pierdut 2 saptamani degeaba..
Cristiana Nastasie
Cristiana Nastasie2 ani în urmă
Jalnic! Faci programare cu 10 zile anterior prezentării la ora “X” și intri la examinare 2 ore mai târziu, in condițiile in care examinarea este contracost! Personalul jignește pacienții, făcându-i mincinoși și nu informează despre timpii de așteptare!
A fost ultima data când am venit aici!
Nu recomand!
Iulia Cristina Grijulescu
Iulia Cristina Grijulescu2 ani în urmă
As da 0 stele dacă as putea. Mama mea a făcut un rmn abdominal în urma cu 2 luni, i-au spus la telefon ca nu lucrează cu cas, a plătit, 950 lei, ulterior am vb cu o asistenta din spital care doar ce își făcuse un rmn prin cas, deci se decontează doar la cunoștințe. În al 2-a rand rmn ul a durat 3 minute, 3!!!! Cu substanta de contrast, 3!!!! Minute! Si nici nu i-au pus plasture pe mana, i-au pus un somoldoc de vata prins cu leucoplast. Rușine Prima Medical! Conditii de 2 bani!
Locații recomandate