/Dolj/Dentist

Cabinet Medicină Dentară Dr. Rauten Anne-Marie

Strada Ulmului 14, Craiova 200392, România

Cabinet Medicină Dentară Dr. Rauten Anne-Marie
Dentist
3.9
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R74+MQ Craiova, România
+40 745 087 408
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–21
Marți: 9–13
Mirecuri: 13–21
Joi: 9–13
Vineri: 13–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Pisc
Radu Pisc2 ani în urmă
Razvan Siminica
Razvan Siminica4 ani în urmă
Raluca Ivan
Raluca Ivan4 ani în urmă
Denisa Barbulescu
Denisa Barbulescu6 ani în urmă
Irina corbeanu
Irina corbeanu6 ani în urmă
Alin-Ionut Codrea
Alin-Ionut Codrea2 ani în urmă
Am sunat -o pentru programare pe renumita dna doctor dupa ce trebuie sa astepti 1 luna si jumatate cel putin pentru a putea ajunge la ea cu copilul! A fost extrem de recalcitranta , nervoasa si chiar ofensata ca am indraznit sa o deranjez , desi urma sa vin dintr-un alt oras, si faceam eforturi pentru a ajunge la ea!
Sincer va spun, pacat ca avem o tara atat de frumoasa, cu facultati de medicina si pregatire foarte bune, daca cei care ar trebui sa fie calificati si profesionisti sa ne trateze sunt lipsiti de orice bun simt! Rusine!
Bianca Cioancă
Bianca Cioancă2 ani în urmă
Doamna doctor este foarte ignoranta și aroganta cu pacienții mai ales prin telefon. Dansa nu știe sa vorbească frumos cu clientul și sa explice dacă ceva nu este IN Regula, în schimb prefera sa fie foarte aroganta și de prost gust. De asemenea aceasta nu știe sa spună pacienților ca se vine cu radiografie ca după ce ca omul este programat peste o luna nici nu rezolva nimic deoarece trebuie nu știu eu ce fel de radiografie de care dansa nu a menționat deoarece este foarte ocupata și grăbită ca așteaptă pacienții în sala
Daniela Stefania Macesanu
Daniela Stefania Macesanu2 ani în urmă
Am sunat pentru programare si am primit un,, Nu'' foarte rastit. Socata dar am apucat sa-mi cer scuze de deranj dar totusi nu inteleg de ce raspunde daca o deranjeaza clientii. (probabil am sunat in perioada cand este totul gratis).
Locații recomandate