/Dolj/Dentist

Aparate Dentare - Dr.Katta

Strada Dezrobirii nr. 141, Craiova 200018, România

Aparate Dentare - Dr.Katta
Dentist
4.6
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RCF+7R Craiova, România
+40 766 482 049
drkatta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–7
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Lucian
Stefan Lucian2 ani în urmă
Recomand Dr katta! Cel mai bun!!!
Alina Deaconu
Alina Deaconu2 ani în urmă
Profesionalim! Recomand dr Katia!!
Rotaru Alina
Rotaru Alina2 ani în urmă
Cel mai bun medic profesionist, ortodont si stomatoloc din Craiova! Recomand cu toata increderea! Am avut parte de cea mai buna, calitativa si profesionistă atentie din partea intregii echipe, si eu si fiica mea care într-un timp foarte scurt scurt a obtinut cele mai bune rezultate ortodontice!
Petre lavinia
Petre lavinia2 ani în urmă
Daca la recenzii ar exista mai multe stele cu siguranta le as acorda pe toate. Un medic desavarsit, un om sensibil in acelasi timp. Empatizeaza cu pacientii, inlatura starea de panica si stie exact ce are de facut. Un profesionist ! Iti mulțumesc pt calm, pt felul cum m-ai ajutat sa trec socul, atacul de panica, si pt ca ai stiut ce decizie sa iei sa imi recapat sanatatea dentata. De medici ca tine, avem nevoie !!!
Mihaela Amza
Mihaela Amza2 ani în urmă
Foarte mare dezamagirea. Dupa ce am vazut recenziile credeam ca o sa am parte de profesionalism,dar din pacate nu a fost asa. 1. Am fost programată si mi s-a comunicat faptul ca o sa fiu sunata pentru confirmare cu o zi inainte ,nu s-a intamplat asta,a trebuit sa sun eu in ziua programarii sa intreb daca mai vine sau nu medicul(ma rog problema minoră ). 2. Dupa ce am intrebat cateva persoane despre cabinet am fost indrumata prin spatele blocului,am batut la o usa fără clanță si am fost intampinata de o asistentă total lipsită de chef,care mi se adresa la persoana a 2-a fara sa mă cunoască ("nu pe aici se intra,pe principală,dar hai intră acum daca tot veniși pe-aici"). Total nepoliticos sa vorbesti așa,sunt si eu cadru medical si știu cum trebuie sa iti tratezi pacientii,asta pe lângă faptul ca habar nu avea când sunt programată si ma intreba pe mine daca nu cumva trebuia sa vin cu o zi în urmă. Si 3..Intru in cabinet dupa mai bine de 30 de minute ce-i drept (dar asa este peste tot nu ar fi asta problema) se uita la dantura mea fix 10 secunde dnul dr ,apoi ma intreaba pe mine de ce vreau eu sa imi pun aparat dentar ,care este problema(avand o problema vizibilă si consultand si alti medici in prealabil) ma ridica de pe scaun imi taie chitanță pe cu totul altceva față de consultație,imi ia 50 lei ,imi spune ca trebuie sa fac rx si ca nu imi poate spune mai multe . Si uite asa plec fara sa fiu lămurită cu ceva ,si plina de nervi si cu 50 de lei dati pt absolut nimic.
Rebeca Cosma
Rebeca Cosma2 ani în urmă
Recomand din toată inima Dr. Katta! ❤️ Profesionalism, servicii de foarte buna calitate, personal foarte amabil și un mediu plăcut. Pentru un zâmbet perfect nu ezitați sa îl contactați pe Domnul Doctor! 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Luciana Mihai
Luciana Mihai2 ani în urmă
La Clinica Katta Dental Care totul este la SUPERLATIV: calitatea serviciilor, aparatura de ultimă generație, profesionalismul echipei, siguranța pe care o inspiră, atmosfera de excepție a clinicii. Recomand cu încredere! ✌️
Maria M
Maria M2 ani în urmă
O clinica foarte buna care va rezolva orice problema dentara, Dr. Katta este un profesionist si trateaza pacientii cu multa grija!
Se oferă consulație cu o prognoza realista, explicatii detaliate date pacientului. Evident, daca si pacientul este motivat si informat, schimbul se face la alt nivel. Solutiile propuse nu sunt impuse, ci discutate.
Mulțumesc mult!
Locații recomandate