/Dambovita/Dentist

Cabinet Stomatologic - Dr. Utescu Laurentiu

Strada Matei Basarab 36, Târgoviște 130168, România

Cabinet Stomatologic - Dr. Utescu Laurentiu
Dentist
4.8
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFP2+QX Târgoviște, România
+40 745 042 046
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Tudor
Sorin Tudor2 ani în urmă
Totul foarte decent.Calitate,preț,amabilitate, totul foarte normal și de bun simț.O sa revin cu încredere și pe viitor.Recomand pentru grija fața de pacient!
Stoica alexandru
Stoica alexandru2 ani în urmă
Standarde de curățenie foarte ridicate. Personal prietenos si bine pregătit. Ora programării a fost respectata.
Ionel Sauciuc
Ionel Sauciuc4 ani în urmă
Recomand cu încredere acest cabinet. Profesionalismul este combinat cu amabilitatea și cu bunul simț. Este un cabinet primitor, comfortabil, doctor foarte capabil, se ține de cuvânt în limita posibilității, perfecțiune neexistând, programarea este programare ,,ora și pacientul”, deci nu aștepți, bineînțeles existând și excepții ce nu pot fi evitate. Prin natura lui de a fi îți oferă o senzație de familiaritate, de confort prin metoda de lucru, prin modul cum te tratează și cum îți tratează problema. Doctor practic, sincer și la subiect, foarte bun profesionist și foarte bun la a se adapta pentru fiecare pacient. Ceea ce a contat pentru mine a fost faptul că nu am simțit durere, a fost foarte atent, a lucrat repede și că mi-a respectat timpul (adică nu te plimbă de 3-4 ori pentru o lucrare când o poate face la prima ședință). În sfârșit mi-am găsit cabinetul dentar la Târgoviște. Nota 10 din 10.
Shinobiandu
Shinobiandu4 ani în urmă
Mi-am refăcut dantura acum cativa ani la doctorul Utescu si merg periodic pentru control. Pot spune că este primul medic stomatolog care a reușit o operă de arta, într-un mod profesional. Cabinet steril in cadru modern, preturi accesibile si program flexibil pentru cei care au un orar haotic
Valeriu Marius
Valeriu Marius2 ani în urmă
Oamenii aceștia nu au nici un gram de respect fata de clienti.Sunt foarte amabili la prima vedere, dar si foarte ahtiati dupa bani. Nu stiu cum au reusit sa stranga atatea recenzii bune de la oameni,fiindca nu merita absolut deloc! Am platit 35 de milioane pentru 4 carii , m au vazut ca am coborat dintr o masina scumpa si mi-au cerut 5 milioane pentru un simplu control. Cand am fost la bucuresti pentru continuarea lucrarii la dantura mea, crezand ca deja mi-a rezolvat toate problemele domn doctor Laurentiu, cand am ajuns la o clinica de 5 stele din Bucuresti, mi-au spus ca mai aveam pe langa cele 4 carii, inca 12 pe care domn doctor nu mi le-a depistat. Acesta spunandu-mi ca dintii mei sunt complet sanatosi. Am dat o gramada de bani pentru absolut nimic, fiindca oricum si cariile facute de dansul, au fost realizate prost. Cel mai prost cabinet stomatologic la care am fost vreodata. Nu recomand!
Marius-Ciprian Draghici
Marius-Ciprian Draghici2 ani în urmă
Un cabinet stomatologic de excepție! Vreau sa incep prin a le mulțumi din suflet celor doi oameni (înainte de toate, oameni). În primul rând profesionalismul de care a dat dovadă Domnul Dr. Utescu și amabilitatea Doamnei Utescu m-au făcut sa îmi exprim părerea foarte buna care mi-au lăsat-o! Sunt foarte mulțumit de lucrarea făcută in cabinetul Domnului Dr. Utescu,mai ales ca nu a fost ceva ușor de realizat! Recomand cu cea mai mare încredere! Iar in încheiere vreau sa specific ca este un cabinet foarte curat si bine dotat! Nota 10 fără reținere!
Marius Tudor
Marius Tudor2 ani în urmă
Recomand 100%!!! Avand o frica groaznica de tot ceea ce ține de cabinetul de stomatologie, am pășit cu teama... Am iesit zambind,uitând toate.
Amabilitatea , răbdarea, experienta si profesionalismul sunt cuvintele ce ii pot descrie! Mulțumesc și numai bine va doresc👋!!!
Georgian-Danut Dragoi
Georgian-Danut Dragoi2 ani în urmă
Nivelul de profesionalism este foarte ridicat, recomand fara nicio ezitare!
Servicii ireprosabile
Ca si experienta, pot spune ca in scaunul domnului doctor Laurentiu m-am simtit la fel de confortabil ca pe scaunul frizerului.
Locații recomandate