/Dambovita/Dentist

STOMATOLOGIE DR. ZLOTEA MIRCEA

Bulevardul Gheorghe Duca 10-22, București 011075, România

STOMATOLOGIE DR. ZLOTEA MIRCEA
Dentist
5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XH+H3 București, România
+40 730 398 141
sanusdentes.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps STOMATOLOGIE DR. ZLOTEA MIRCEA
Luni: 14–20
Marți: 9–14
Mirecuri: 14–20
Joi: 9–14
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simina Coman
Simina Coman254 zile în urmă
Un om minunat și un medic excelent puțin spus. Nu am cuvinte sai pot multumi pentru ca mi-a redar încrederea în mine și zâmbetul pe față. Un om foarte calm și răbdător îl recomand din tot sufletul.
Nicolae Anastasiu
Nicolae Anastasiu315 zile în urmă
Condiția reusitei unui tratament (și la un medic stomatolog), ține de comunicarea dintre pacient și medic.
Cu dl doctor Mircea Zlotea acest lucru s-a realizat de la prima noastră întâlnire. Domnia sa deține știința de a se apropia de pacient și de a-și începe tratamentul cu mare atenție, cu tehnicile și mijloacele cele mai nimerite. Dl.doctor Mircea Zlotea, cu o rafinată îndemânare, are grijă de pacient să nu simtă durere (și pacientul nu o simte) și finalizează intervenția în timpul programat. Lucrarea pe care am primit-o, în final, a fost excelentă și s-a încadrat, acolo unde îi era locul, cu mare precizie.
Recomand cu multă încredere și garanție
priceperea dlui dr. Mircea Zlotea, cu muțumiri,

Nic. Anastasiu (martie, iulie 2021)
Adina Simion
Adina Simion1 an în urmă
Exceptional! Cel mai bun medic stomatolog! Fiecare vizita la cabinetul domnului doctor a fost o adevărată placere, iar zâmbetul recuperat după mulți ani pierduți, este o adevărată încântare! Nu am cuvinte sa va mulțumesc ptr profesionalism, dăruire și blândețe!
Elena Bara
Elena Bara2 ani în urmă
Mi-ar placea sa povestesc multe despre dl doctor. Nu vreau sa plictisesc si atunci spun ca are asa: multe, multe cunostinte, multa rabdare, multa empatie fata de pacient si, poate cel mai important, este foooarte exigent cu el insusi. Am ajuns in cabinetul sau citind parerile celorlalti. Cele cinci stelute sunt putine, foarte putine...mai ales cand ajungi la el cu o lucrare noua ( facuta de altcineva), lucrare care nu are nicio calitate ( nici functionala, nici estetica)...de niciunele cum s-ar zice...si pleci (intr-un timp relativ scurt) cu doua lucrari ( sus si inlocuirea celei de jos) si nu te dor locurile unde apasa partea mobila iar din punct de vedere estetic esti mai bine ca inainte! Multe multumiri, domnule doctor!
Bianca Volosciuc
Bianca Volosciuc2 ani în urmă
Dr. Zlotea este cel mai atent și priceput medic la care am fost vreodată. Mi- a salvat cu răbdare o rădăcină de canin și bontul de zirconiu a fost perfect. Retușările estetice la dinții frontali mi- au făcut zâmbetul mai frumos :) Toate drumurile mele de la Brașov la București la cabinetul lui au meritat din plin deplasarea. Un om excepțional de o umanitate exemplară !
Andreea T
Andreea T2 ani în urmă
Servicii si produse de cea mai buna calitate precum si aparatura!Comunicarea si flexibilitatea, dar si rabdarea domnului doctor te face sa revii la orice mica problema cu dantura cu drag pentru a preveni orice agravare!Va multumesc,domnule doctor sunteti un adevarat profesionist!!!
Neculina lefter
Neculina lefter2 ani în urmă
Un doctor cu experienta,profesionalism,cu o dotare moderna a reusit sa-mi aduca zambetul pe fata.Lucrarea pe care am primit -o s-a incadrat acolo unde e locul cu mare precizie.Recomand cu incredere.
Catrina boata
Catrina boata2 ani în urmă
Servicii stomatologice de inalta calitate si mult profesionalism. Recomand cu mare incredere! Multumesc dl.dr. Mircea Zlotea
Locații recomandate