/Constanta/Dentist

Dr. Totolici Constanta, Ortodontie, Stomatologie pediatrica, Estetica dentara

Strada Moldovei 2, Constanța 900615, România

Dr. Totolici Constanta, Ortodontie, Stomatologie pediatrica, Estetica dentara
Dentist
4.1
26 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JPX+P3 Constanța, România
+40 241 619 448
ortopedo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–14
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eliza1 an în urmă
Dezamagita total de dr Totolici, cel mai slab doctor la care am fost, atitudine 0 raportat la copil și părinte, nu comunica cu parintele, nu asculta, impresii cât cuprinde și cam atât, am plătit 250 ron sa se uite in gura copilului, sa îmi spună ce știam deja fără sa facă absolut nimic, am plecat cum am venit, fără un plan de tratament fără sa ne mai programeze, si a vazut de treaba către următorul pacient.
Dorin Iordache
Dorin Iordache2 ani în urmă
Doamna Irina Totolici este un medic de excepție... superprofesionistă, foarte atentă și onestă cu pacienții... explică cu răbdare ce probleme ai și care este soluția... fără stres, fără durere, fără emoții. Nu este cel mai ieftin cabinet, dar calitatea actului medical este garantată. Am fost și voi rămâne pacientul doamnei doctor, chiar dacă locuiesc de 6 ani în București, unde am încercat cel puțin 3-4 cabinete de specialitate cu bugete semnificative de publicitate, fără a beneficia de servicii medicale cu un indicator calitate/cost la un nivel similar. Recomand din suflet...
Vasile Viorel Boruga
Vasile Viorel Boruga3 ani în urmă
Cei mai profesionisti din Constanta... de departe
Thomas Kraynik
Thomas Kraynik3 ani în urmă
profesionalism.
Alina Ioana
Alina Ioana6 ani în urmă
Un doctor excelent ! Recomand cu toată încrederea !
Vasilica Vlad
Vasilica Vlad6 ani în urmă
Profesionalism din toate punctele de vedere!
Bogdan Dumitru (Bobby)
Bogdan Dumitru (Bobby)2 ani în urmă
Cel mai slab doctor văzut vreodată. Doamna Irina Totolici, dată viitoare scoateți dinții la vite, poate alea nu sunt speriate și sunt mai cooperante. Nu numai ca mi-a jignit copilul dar m-a certat și pe mine ca mi am permis să nu îi dau suficiente mere și morcovi. Eventual o basculanta sa o mulțumesc pe madam. După ce a băgat panică într-un copil de 5 ani, am renunțat și când sa plecam mi-a cerut 50 de lei taxa de smecher. Din bun simt nu ceream nimic. Habar nu are sa trateze un copil, habar nu are sa gestioneze emoțiile unui copil și se comporta parca Cel mai slab doctor văzut vreodată. Doamna Irina Totolici, dată viitoare scoateți dinții la vite, poate alea nu sunt speriate și sunt mai cooperante. Nu numai ca mi-a jignit copilul dar m-a certat și pe mine ca mi am permis să nu îi dau suficiente mere și morcovi. Eventual o basculanta sa o mulțumesc pe madam. După ce a băgat panică într-un copil de 5 ani, am renunțat și când sa plecam mi-a cerut 50 de lei taxa de smecher. Din bun simt nu ceream nimic. Habar nu are sa trateze un copil.
Dragos tudor
Dragos tudor2 ani în urmă
Cere bani, 200 de lei, sa se uite în gura copilului meu să-mi zică ce știam deja și ca nu face nimic, sa ma duc la regina Maria.
Bianca_Ioana Ungurianu
Bianca_Ioana Ungurianu2 ani în urmă
Recomand Toldimed!!
Locații recomandate