/Constanta/Dentist

TOLDImed

Bulevardul Mamaia 222, Constanța 900559, România

TOLDImed
Dentist
4.5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3W+56 Constanța, România
+40 341 802 153
toldimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vica lujina
Vica lujina2 ani în urmă
SUPER OK !! Am gasit intr-un final o clinica cu oameni super ok si doctori ff buni. Mai ales doamna Dr. Ivanov un medic de exceptie.
Iasmin Ionescu
Iasmin Ionescu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de tot ce ține de această clinică,începând de la personal până la serviciile prestate,dar mai ales de doamna doctor Andreea Ivanov Varga care s-a purtat foarte atent și călduros cu bebelușul meu!(fiindu-i pacient)
SANZIANA STROESCU
SANZIANA STROESCU2 ani în urmă
Clinica minunata, cu medici și asistente minunați și tot personalul minunat și servicii foarte bune! Recomand 100% ❤️❤️❤️
Orezoto giana
Orezoto giana2 ani în urmă
Totul la superlativ!
Balamuk Hectic
Balamuk Hectic4 ani în urmă
Doamna doctor Anca Georgescu (cea cu buze modificate si cu ifose veritabile) a refuzat sa stea de vorba cu mine, sotul pacientei, in vederea unei proceduri pe care o doream aplicata sotiei (eu fiind in cunostinta de cauza) si pentru care venisem la TOLDImed.

Procedura nu se aplica (fara vreo explicatie), consultatia de 150 ron se plateste, iar doamna doctor m-a ignorat complet si in concluzie, nu am rezolvat nimic - doar am platit degeaba o consultatie scumpa ce a durat 10 minute.

Echipa de medici pare prea tanara pentru a inspira incredere.

In rest, clinica dentara arata bine, iar personalul de la receptie este amabil.
Ioana Pavel
Ioana Pavel4 ani în urmă
Profesionalisim și competență! Am avut parte de o experiență plăcută în cadrul clinicii. Îi mulțumesc doamnei doctor Anca Georgescu pentru modul în care m-a tratat și pentru profesionalismul de care a dat dovada. Deși eram speriată, din cauza unei experiențe anterioare neplăcute cu un alt medic, aceasta a reușit să îmi trateze problemele, fără dureri și fără complicații, și să îmi alunge teama de dentist. Recomand cu cea mai mare încredere!
Paul S.
Paul S.4 ani în urmă
Profesionalism, empatie, calitate. Preturile sunt pe masura calitatii.
Recomand.
Yelda
Yelda6 ani în urmă
Pacienta de acum 3-4 ani, cand sediul cabinetului era inca situat pe strada Traian, in cladirea de birouri. Un review (o stea adica) mult indulgent comparativ cu serviciile acordate si fata de propriile laude aduse pt sine si pentru cazurile ''greu de tratat'' din Valu' Traian (aici il citez pe dnul doctor Toldisan, aflat inca in desfasurarea activitatii sale ... adica cu manusile pline de propria-mi saliva). Nu consider ca as fi rautacioasa, caci in caz contrar nu imi sareau cele 2 plombe dupa nici 3 saptamani, inclusiv plomba (obturatia) pe canalul premolarului. Plomba a sarit, dansul mi-a largit canalul, iar infectia care nu s-a mai abatut asupra danturii mele de aproape un deceniu ... a reaparut in mod miraculos. Nu inteleg necesitatea redeschiderii, tratarii si largirii canalului, ca mai apoi plomba (inclusiv pt celelalte 2 interventii) sa cada lamentabil, dupa maxim 3 saptamani. Nu inteleg necesitatea de a face cunoscut gravitatea si complexitatea cazurilor din Valu in timpul interventiilor, atat in fata asistentei dvs, cat si in fata mea cand toate interventiile s-au finalizat cu noi programari la alti medici stomatologi dupa nici o luna, dupa fiecare interventie realizata de dv si clinica dumneavoastra! O seara si o zi cat mai frumoasa! La un cat mai bun profesionalism!
P.s Nu contest amabilitatea echipei. din contra. Aici nu este vorba de asa ceva, insa amabilitatea si condescendenta nu compune nici pe departe 10% din profesionalismul unei clinici si al unui medic stomatolog!
Locații recomandate