/Constanta/Dentist

Radius Dent Clinica Stomatologica

Bulevardul Ferdinand Nr. 47, Constanța 900693, România

Radius Dent Clinica Stomatologica
Dentist
4.9
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JFV+VP Constanța, România
+40 756 353 167
radiusdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cătălin Baciu
Cătălin Baciu2 ani în urmă
Recomand Dr. Virlanuta Nicoleta, o doctorița foarte atenta la detalii și un om extraordinar. Mi - a rezolvat niște probleme la care nu găsisem rezolvare de mult timp. Tot personalul foarte amabil, profesioniști!
Rodik Alina
Rodik Alina2 ani în urmă
Recomand, medici dedicati si buni. Pentru implanturi dentare am apelat la dl dr Alin Odor, foarte multumita, pentru rezolvarea altor probleme dr Virlanuta Nicoleta.
Corina Asaftei
Corina Asaftei2 ani în urmă
După o experiență devastatoare în Italia, doamna doctor Andreea Petre împreună cu echipa sa, mi-a redat un nou zambet și împreună cu el o viziune optimistă asupra vieții. Meticulozitate ,capacitatea de a asculta, umanitate, profesionalism,sunt doar câteva dintre atuurile acestor oameni cu totul și cu totul deosebiti. O să mă întorc cu drag de fiecare dată.
Ana Ichim
Ana Ichim2 ani în urmă
Tratați pacienții în mod egal, nu doar persoanele care plătesc la recepție ci și pacienții care au servicii incluse în pachetul de asigurare medicală cu clinicile private.
Serviciile "gratuite "cum le numiți voi sunt defapt plătite de clinicile private cu care aveți parteneriat. Am avut un detartraj și un periaj la care mi s-a acordat doar 7-8 minute. Nu exagerez. La final am clătit gura doar cu apă. Nici măcar nu folosiți apă de gură la început și sfârșit de intervenție, ață dentară și multe alte chestii care se folosesc în străinătate (în cazul dinților foarte apropiați). Aparatul cu ultrasunete, îmi pare rău că spun, lasă de dorit. Aparatura de ultimă generație pe care spuneți că o aveți poate o folosiți doar pentru clienți"speciali ". Credeți-mă că știu foarte bine ce înseamnă un detartraj și periaj profesional executat corect. Votez cu o stea doar sala de așteptare aredată foarte frumos și personalul de la recepție.
Achicieni daniela
Achicieni daniela2 ani în urmă
Clinica este exceptionala, doctorii, asistentele si restul personalului este excelent.
Profesionalism de 5 stele.
Nicoleta Chipaila
Nicoleta Chipaila2 ani în urmă
Servicii de calitate, totul la superlativ. Foarte multumita, ma reintorc cu drag de fiecare data! 👏👏
Suzana sarbu
Suzana sarbu2 ani în urmă
O experienta foarte buna! Clinica este situata central, aici poti gasi toate specialitatile de la stomatologie pentru copii, pana la endodontie la microscop, parodontologie, implantologie! Am fost profund impresionata de centrul de radiologie de ultima generatie pe care l am gasit aici! Recomand cu drag!
NINA MARTES
NINA MARTES2 ani în urmă
Multumesc Dnei Doctor Virlanuta Nicoleta pentru profesionalismul ei! De 2 ani vin la ea si recomand tuturor! Calitate, super atmosfera, personal foarte primitor si placut. Oricand am avut nevoie de ajutorul ei, a fost acolo. Multumesc din inima si pentru azi. Mi-ai facut niste buze super
Locații recomandate