/Constanta/Dentist

Cabinet Stomatologic FAR

Str. Caraiman 5, Constanța 900117, România

Cabinet Stomatologic FAR
Dentist
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J4H+WH Constanța, România
+40 728 970 097
canefendic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–14
Duminică: 14–16
Scrie o recenzie
Ana-Maria Dragoi
Ana-Maria Dragoi2 ani în urmă
Am fost si la doamna doctor Alina, dar si la domnul doctor Ahmet. Din toata experienta mea si n a fost una foarte mica, ei sunt cei mai buni doctori !!! 😍 Ii recomand cu cel mai mare drag ! Sunt cei mai calzi, cei mai priceputi si cei mai minunati doctori pe care i am intalnit eu !!
Atanase Cristiano
Atanase Cristiano2 ani în urmă
O clinca exceptionala cu un doctor de nota 10.Procedura care mi a fost aplicat a fost executata perfect iar totul a decurs asa cum trebuie.Recomand cu drag.
Adrian catalin
Adrian catalin2 ani în urmă
Mulțumesc frumos domnului doctor Ahmet. O echipă extraordinară..Un om extraordinar cu mult profesionalism..Recomand cu drag😘😘
Mariana Steflea
Mariana Steflea2 ani în urmă
Multumesc frumos domnului doctor Ahmet și doamnei doctor Violeta pentru profesionalismul de care a dat dovada de fiecare dată când am trecut pragul clinicii! O echipa minunată cu doi oameni care au mâini de aur! Va recomand cu draga inima! Sunteți minunați și va doresc mult succes in viitor!
Matei Dinca
Matei Dinca2 ani în urmă
Am fost acum o saptamana la dr Ahmet pt o extractie. Tanar, priceput si cu simt al umorului. Foarte bun pe ceea ce face 👍🏻👍🏻.
Ghitulete Marius-Cosmin
Ghitulete Marius-Cosmin3 ani în urmă
Am fost acum 3 zile la doctorul Ahmet, desi tanar la prima vedere, ofera o siguranta respectabila si un simt al umorului care pentru mine a facut toata diferenta. Dupa o extactie si o extractie chirurgicala la doar 2 zile nu am dureri si mi-a raspuns la orice intrebare desi este weekend.
Maxima iubire Dr. Canefendic, Doamne ajuta si abia astept sa mai apelez cu maxim drag la tine.
Apelati cu incredere la cel mai fain dentist🙏🏼🤍
ROBERT ŞTEFAN MUNTEANU
ROBERT ŞTEFAN MUNTEANU3 ani în urmă
Am avut 2 lucrari foarte complicate , in decurs de 6 luni iar amndoua au fost un real succes !!!! Recomand cu incredere aceasta clinica si serviciile domnului doctor Canefendic !!!
Mihai Andronache
Mihai Andronache2 ani în urmă
Servicii excelente ! Am avut doua interventii foarte complicate care au decurs foarte bine si m-am refacut complet in scurt timp , deoarece Dl.Dr.Canefendic a dat dovada de profesionalism si o implicare deosebita si am primit toate indicatiile si raspunsurile necesare. Recomand cu drag !
Locații recomandate