/Constanta/Dentist

BUTUSAN NATALIA, CAB. MED. IND.

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 177, Constanța 900419, România

BUTUSAN NATALIA, CAB. MED. IND.
Dentist
4.3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J4H+JH Constanța, România
+40 723 452 232
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin patrascu
Sorin patrascu4 ani în urmă
Am asteptat cam o luna pentru programare iar cand am ajuns doamna asistenta a bagat inainte alte 3 persoane, pe considerentul ca la ei dureaza mai putin, desi nici eu nu eram client nou, mai am fost la o programare. Mi-am luat radiografia si am plecat. Cabinetul este micut, pare curat insa nu cred ca se respecta timpii de dezinfectare din moment ce intra pacient la interval de un minut dupa precedentul. Ustensilele nu sunt desigilate, sunt in cutii metalice (sunt convins ca trebuie sa fi fost dezinfectate, dar nu iti da aceeasi siguranta) si par cam vechi. Preturile sa zicem ca sunt medii (280 lei pentru o plomba maricica,dar fara interventie pe canal) si nu s-a eliberat bon fiscal. A lucrat foarte atent, dar am ramas cu sensibilitate la molarul respectiv. Personal, nu as recomanda...
Elena Iordache
Elena Iordache4 ani în urmă
Maria Visterneanu
Maria Visterneanu6 ani în urmă
J P
J P2 ani în urmă
Buna ziua, sunt pacient mai vechi al doamnei Doctor, am facut mai multe lucrari dentare si sunt foarte multumit. Într-adevăr este aglomerată si fireste trebuie sa faci programare. La orice doctor se intampla sa-ti mai bage pacienți cu urgenta in față, personal am inteles pentru ca oricand pot fi si eu in locul acestora.
Sunt încântat ca de doi ani pot apela la un specialist de calitate, dedicat meseriei si foarte atent cu pacienții, specialisti pe care cu greu ii mai găsești in zilele noastre.

In concluzie sustin si recomand serviciile de calitate ale acestui cabinet !

D-nei Doctor ii doresc multa sanatate si putere in ceea ce face !
Ene Mihaela
Ene Mihaela2 ani în urmă
Doamna doctor este o profesionista, foarte atenta, lucreaza foarte bine si interesata ca pacientul sa nu simta durere. Totul este ireprosabil. Recomand tuturor celor care au nevoie de un medic excelent si servicii de calitate!
Marina Radu
Marina Radu2 ani în urmă
Doamna doctor o adevarata profesionista , calma , si rabdatoare , curatenie impecabila .Recomand!
Expert Anevar
Expert Anevar2 ani în urmă
Recomand cu incredere !
Marin Istrate
Marin Istrate2 ani în urmă
Profesionista.
Locații recomandate