/Constanta/Dentist

CORINA DENT S.R.L.

Bulevardul Tomis 153, Constanța 900647, România

CORINA DENT S.R.L.
Dentist
4.2
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JQR+X7 Constanța, România
+40 722 827 444
corinadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Badea
Iulian Badea2 ani în urmă
Salut. Mulțumesc echipei clinicii dentare Corina Dent și domnului doctor chirurg George Brezeanu pentru răbdarea și profesionalismul de care a dat dovadă. Recomand cu încredere.
Claudia calin
Claudia calin2 ani în urmă
Bună! Vă mulțumesc , sunteți o echipa foarte mişto . Foarte atenți si promptitudine maximă. Recomand sa mergeți cu incredere . În cazul meu a fost super bine . Doctorul chirurg, profesionist adevarat. Vă salut si o zi frumoasą .
Mihaela Cocu
Mihaela Cocu3 ani în urmă
Am avut un chist radicular mare care a necesitat o intervenție chirurgicală. Operatia a decurs bine si la indicatiile domnului doctor m-am refăcut în scurt timp. Ii multumesc domnului doctor Ahmet Burak Canefendic ca a dat dovadă de profesionalism si o implicare deosebita împreună cu întreaga echipa. Recomand cu incredere!
Andreea LS
Andreea LS4 ani în urmă
Am facut o obstructie de canal cu ceva timp in urma, durerea de la masea nu s-a dus niciodata. La urmatoarea vizita la un dentist, la radiografie s-a constatat ca radcina acelei masale e fisurata. Drept urmare am platit 650 Ron pentru chinui meu si pierderea definitiva a masalei.
Bebița Claudița
Bebița Claudița2 ani în urmă
Super calitate, Doctorii extraordinari, profesioniști! Recomand ✌
Anamaria Nedea
Anamaria Nedea2 ani în urmă
Buna! Anul trecut am facut o programare la sugestia unei prietene si acum am revenit pentru o mica problema la o măsea. Sunt extrem de mulțumită de echipa clinicii si o recomand cu draga inima.
Experții Corina Dent sunt pregatiti sa iti ofere cele mai bune solutii pentru un zâmbet perfect, zâmbet de care ma bucur în fiecare zi.
Schimbarea începe cu o programare.
Hai sa zâmbim frumos ! 😍😁😊
Niko niko
Niko niko2 ani în urmă
Am fost la consult acum cateva zile le cade tavanul in cap ,nu au grup sanitar ,nu au ecusoane, flegmatice mai ales acele asistente care sunt îmbrăcate ca turcoaicele din piata ,se fumează pe hol la intrare si multe altele ,cel mai curand posibil veti avea o inspecție sanitara (sunt multe de spus ,de evitat!)
Florentina Bucur
Florentina Bucur2 ani în urmă
Am terminat acum cateva zile tratamentul stomatologic la clinica Corina Dent cu doamna doctor Mirela Toma care a fost foarte profesionista, mi-a explicat lucrarile, binevoitoare, doamnele asistente Violeta si Valentina s-au comportat foarte bine, aparatura din toata clinica este moderna, are si sala pentru radiografii, o sa revin, recomand cu incredere!
Locații recomandate