/Constanta/Dentist

Perfect Dent 1

Bdul Lapusneanu, Zona City Park Mall, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 165, Constanța 900001, România

Dentist
4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2J+J3 Constanța, România
+40 741 157 527
pfdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aristel Sandu
Aristel Sandu2 ani în urmă
Treaba de mantuiala tine cat tine me si dupa iar revii cu dureri de nu poti manca...dupa 6 luni - 1 an trebuie sa te intorci iar sa te mai arda de 100 de euro.
Cosmin Ciortan
Cosmin Ciortan4 ani în urmă
Calitatea lucrarilor este impecabila. Am o plomba de dinainte sa existe PFDent1, pusa de dr. Fildan, sint 20 de ani de atunci, si tot acolo sta... iar situatia este valabila si pentru celalalte plombe, mai "tinere"...
Daniel Cijevschi
Daniel Cijevschi5 ani în urmă
Preturile sunt mici, dar si calitatea pe asemenea. Am avut 4 plombe puse la ei, prima sa spart dupa un an si 3 luni, a doua dupa un an si 5 luni, de asemenea aceasta nu a fost pusa bine, am facut infectie dupa prima saptamana. Ca si programari nu sunt punctuali deloc, am mai asteptat inca 15-20min in plus de fiecare data cand am fost la ei chiar daca imi facusem programare cu cel putin o saptamana inainte. Impresia pe care mi-au lasato este ca lucreaza la norma lasand calitatea pe locul 2. Locul este destul de curat, scaunul si instrumentarul medical era curatat dupa fiecare pacient.
Domnul stomatolog la care am nimerit era foarte tacut, mi-a spus doar ca am nevoie de o plomba si atat... sa apucat de munca (daca vb mai mult cu pacientii nu isi facea norma cred), sa fiu sincer dupa prima sedinta habar nu aveam ce imi facuse, doar ca trebuia sa mai fin peste o saptamana. Un alt lucru pe care vreau sa il mentionez este ca de cate ori am platit nu am primit niciodata chitanta chiar daca de 2 ori am cerut expre acest lucru, prima data sa prefacut ca nu a auzit, a doua oara ca nu avea chitantier sau casa de marcat.
Daca aveti nevoie de o carpeala rapida si ieftina banuiesc ca sunt ok dar chiar si o carpeala ar trebui sa tina mai mult de un an si 3 luni. Sincer nu o sa mai calc pe la ei si nici nu o sa ii recomand nimanui. Sincer imi pare rau ca nu pot da -1 stele, poate iar determina sa puna mai mult accent pe calitate in loc de cantitate.
Marian curcudel
Marian curcudel5 ani în urmă
Gabriel Sorin Frosin
Gabriel Sorin Frosin5 ani în urmă
Petre petre
Petre petre5 ani în urmă
Pati Cst
Pati Cst5 ani în urmă
Anton Muhali
Anton Muhali2 ani în urmă
Locații recomandate