/Constanta/Dentist

Academia Spatiala Dr Leahu si Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B

str. Architect, Strada Louis Blanc nr. 19B, București 011751, România

Academia Spatiala Dr Leahu si Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B
Dentist
4.4
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33Q+MC București, România
+40 21 9134
cliniciledrleahu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Militaru florentin
Militaru florentin2 ani în urmă
Excelent.Dupa o experienta ingrozitoare la o alta clinica pt copii de langa muzeul taranului,am ales la recomandarea unor prieteni aceasta clinica.Am rezolvat intr-o singura sedinta,cu anestezie controlata,toate problemele copilului.
Asma Battah,Merisor va multumeste din tot sufletu'!
Multumim!
Luiza Mandici
Luiza Mandici2 ani în urmă
Un adevarat centru de excelenta, Dr Leahu ramane una dintre cele mai bune clinici din Bucuresti, adunand profesionisti pentru fiecare ramura. Multumiri in special dnei dr Popescu Andreea, este medicul nostru favorit. O persoana calda, sincera, foarte placuta si un profesionist desavarsit.
DLB
DLB2 ani în urmă
Numai centru de excelenta NU e, o gramada de tinerei care nu prea au idee ce fac acolo!! Preturile sunt intr-adevar astronomice la Academia spatiala :) Nu recomand!
Mihaela Ștefănescu
Mihaela Ștefănescu2 ani în urmă
O echipă de profesioniști ,amabili și dornici sa ajute!
Noi mergem cu băiețelul nostru la doamna doctor Mihaela-Ligia Pârlog,un OM excepțional,de o conduită morală și profesională desăvârșita!
Felicitări pentru investițiile realizate,atât în resursele materiale,cât și în resursele umane!
O clinica in care primează calitatea,nu cantitatea!👏👏👏
Amelia Ioana
Amelia Ioana2 ani în urmă
Merg cu fetita inca de la varsta de 3 ani, ii place foarte mult atmosfera si de dna dr Eliza Stan. Vizitele periodice ne-au ajutat sa nu facem cunostinta pana acum cu vrajitoarea Carie. La aceeasi adresa este si o clinica de adulti, astfel, cu un singur drum, putem bifa amandoua vizita la dentist.
Alexandru Vasile
Alexandru Vasile2 ani în urmă
Intr-adevar centru de excelenta! Conditiile sunt extraordinare, personalul foarte bine pregatit iar rezultatele sunt pe masura. Am fost la limita de a pierde o masea, insa profesionalismul de care a dat dovada, si modul de lucru ireprosabil al doamnei doctor Andreea Popescu nu doar ca mi-a salvat maseaua, dar m-a si convins ca pot reveni si de placere la dentist!
Cristian pirvu
Cristian pirvu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea, personalul este foarte atent iar dna. Doctor Asma este de exceptie.
Ii multumesc pentru amabilitate si caldura cu care a tratat copilul.
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Am facut programare in urma cu o saptamana pentru astazi la ora 13:30. Astazi la ora 12 sunt sunata de la receptie si intrebata daca pot veni la 13:00; le spun ca nu pot deoarece sunt la serviciu, insa incerc sa ajung mai devreme, tocmai pentru a nu o lasa pe dna dr. sa astepte.
Ma prezint la ora 13:17, completez un formular si sunt invitata imediat in cabinetul pentru panoramica. Chiar incepusem sa fiu placut surprinsa de operativitate.
In mai putin de 10 minute sunt invitata sa astept in fata cabinetului doamnei doctor si de aici incepe asteptarea...dupa o ora, la ora 14:30 decid sa plec pentru ca, asa cum au spus si alti pacienti, timpul nu este respectat in aceasta locatia. Senzatia este de clinica de stat unde speri ca-ti vei pierde doar jumatate de zi si nu o zi intreaga in asteptarea de a-ti solutiona conditia.
Plec de aici dezamagita si in mod clar, NU recomand!
Locații recomandate