/Cluj/Dentist

Clinica ZâmbetFericit

Strada Măcinului 11A, Cluj-Napoca 400000, România

Clinica ZâmbetFericit
Dentist
4.9
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ55+PC Cluj-Napoca, România
+40 741 020 804
zambetfericit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doriana Vadean
Doriana Vadean2 ani în urmă
Recomand cu drag!Prima experienta cu cei mici la stomatologie contează foarte mult,la Zâmbet Fericit am fost întâmpinați cu un zâmbet cald,o povestie drăguță înainte de consult și procedură încât copiii nu au mai avut acea frica de medicul stomatolog.Multumim.🤗
Ramona Trif
Ramona Trif3 ani în urmă
De la vârsta de 5 anișori merg cu doi copii la doamna doctor, Camelia Roman. Atât Ema, cât și Vlăduț îmi cer să-i duc la dentist. Și asta, datorită doamnei doctor care are un farmec, un tact, un stil aparte de a le induce copiilor dragostea de a reveni la dentist. Este o adevărată profesionistă, are un respect și o răbdare față de clienți cum rar mai întâlnești. Eu sunt clienta ei de cel puțin 10 ani, dacă nu o descopeream pe ea, probabil că și acum aveam probleme cu dinții.
Ale Gabi
Ale Gabi4 ani în urmă
Recomand cu mare incredere pe Dr Natalia Rednic ,de 2 ani de zile fetele sunt pacienti dansei.Are rabdare cu copii tot timpul ni s-au explicat riscurile plombelor facute copiilor si binenteles ca pot aparea carii sub lucrare fiindca dinti de lapte de la o varsta sunt mai sensibili .Impreuna cu fetele noastre suntem clienti fideli si foarte multumiti .In concluzie recomad cu drag clinica si pe domna doctor .
Simona Homos
Simona Homos5 ani în urmă
Intotdeauna prima experienta conteaza, iar pentru fetita mea prima experienta cu medicul stomatolog a depasit orice asteptare, am intrat acolo cu teama si am plecat cu zambetul pe buze.Un medic bun este un medic care știe cum să comunice cu pacientii, mai ales cand acestia sunt copii, iar dna. doctor Mihailescu A., pe langa faptul ca ne-a alungat orice teama, ne-a oferit si un zambet perfect, ajutandu-ne in doar cateva luni sa scapam de problema dintilor crescuti stramb.Recomand cu toata increderea!
Horațiu Oniga
Horațiu Oniga5 ani în urmă
Am fost de mai multe ori la doamna doctor Mihăilescu împreuna cu cei doi copii ai mei (11 ani și 5 ani). Pana sa ajung la dansa, copiii aveau frica de dentist. Doamna doctor este extraordinara, știe sa vorbească și sa se poarte cu copiii. Am reușit sa rezolvam toate problemele, iar acum copiii mei merg cu plăcere la dentist. Locația este foarte elegantă și frumoasa, are echipamente de ultima generație, personalul cabinetului este foarte prietenos. Mulțumim din suflet!
Artsy Vibes
Artsy Vibes5 ani în urmă
Recomand Zambet Fericit cu tot dragul. Sunt pacienta si ei si cei trei copiii ai mei. Medici cu suflet, pasionati, "umani" si blanzi, este ceea ce ma face pe mine sa revin la ei de cate ori este cazul. Multumesc din suflet pentru tot!
Emi Finta
Emi Finta2 ani în urmă
Vă mulțumesc dr. Camelia Roman pentru serviciile stomatologice de calitate oferite, pentru modul plăcut în care tratați pacienții și pentru răbdarea dumneavoastră!
Andrada Schiopu
Andrada Schiopu2 ani în urmă
Adevarati profesionisti!(profesioniste) Dragute, amabile, cu multa atentie si foarte punctuale. O experienta placuta (cat poate fi de placut la stoma) pt orice copil. Va multumim!🥰🤗
Locații recomandate