/Cluj/Dentist

PASC DENTAL

Strada Alexandru Vaida Voevod 14A, Cluj-Napoca 400000, România

PASC DENTAL
Dentist
4.8
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJFC+V2 Cluj-Napoca, România
+40 753 655 228
pascdental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela Maria Berla
Ionela Maria Berla2 ani în urmă
Sunt in colaborare cu cei de la Pașc Dental de mai bine de 5 ani si sunt extrem de fericita de rezultatele avute. Atât doamna doctor Pașc, cat si intreg cabinetul sunt o echipa de profesioniști, unde am întâlnit dedicare, promptitudine si implicare. Având un caz foarte dificil, am trecut prin majoritatea ramurilor, de la ortodonție la implantologie si multe altele, insa pe tot acest parcurs, am avut mereu îndrumare, explicații clare si mult interes. Recomand cu multă căldură acest cabinet care, cu adevărat mi-a redat zâmbetul.
Apreciez si faptul că sunt mereu activi pe platformele online, deoarece postările de pe blog sunt foarte interesante si informative, le citesc cu mult interes si ma bucur că astfel am siguranța unor informații din surse avizate.
Ma bucur că am dat de ei la momentul potrivit, si că a fost si va fi o colaborare atât de plăcută. Le mulțumesc pentru tot efortul pe care l-au investit in mine si sunt sigură că multi alti clienți vor împărtăși aceeași satisfacție, odată ajunși aici.
Constantin Butnaru
Constantin Butnaru2 ani în urmă
Profesionalismul medicilor si "mainile usoare" ale acestora, se regasesc intr-o clinica moderna in care pacientul si confortul acestora sunt pe primul loc. Am avut o experinta placuta cu fiecare dintre medicii cu care am interactionat si care m-au tratat. Un alt aspect important pentru mine e faptul ca pacientii beneficiaza si de loc de parcare intr-o zona aglomerata.
Mariana Stan
Mariana Stan2 ani în urmă
O clinica pozitionata central, cu locuri de parcare proprii, in care se dedica pacientilor o echipa de stomatologi profesionisti care acopera toata gama de specializari: chirurg, protetician, endodont si ortodont. Asa ca, indiferent de problemele dentare, totul se poate rezolva aici. Preturile accesibile, amabilitatea, punctualitatea si calitatea serviciilor sunt doar cateva din aspectele care pot descrie experienta mea in aceasta clinica. Recomand cu drag!
Andrada-Dumitrita Hiliuta-Cosmin
Andrada-Dumitrita Hiliuta-Cosmin2 ani în urmă
Pasc Dental!!! Locul unde pacientul intalneste perfectiunea, totul este la superlativ in aceasta clinica: de la bunul gust in ce tine de amenajarea spatiului pana la profesionalismul cadrelor medicale si nu numai! Sunt o fire mai reticenta cand vine vorba de stoma(mai bine zis medici in general), dar la recomandarea unei prietene, am zis sa dau curs initial unei consultatii caaaa a trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit de dentist si el de mine. 😁 Au fost foarte prompti in a raspunde cererii mele si chiar au reusit sa ma "infiltreze" in cursul aceleasi saptamani(lucru mai rar in zilele noastre, de regula oriunde ai suna, prinzi un loc in minim 2 saptamani). Buun, a venit si ziua programarii(apropo, nu stiu daca asa e politica clinicii sau doar au niste asistente super dragute, dar mi-au amintit cu o zi inainte de ora, de indicatia de radiografie, adresa, de faptul ca au si locuri de parcare ceea ce a fost minunat 😀 in ritmul alert in care traim chiar uitasem anumite "aspecte " 😁). Am fost intampinata calduros de o domnisoara asistenta si imediat ce am terminat de completat chestionarele de "pacient nou", am si intrat la una dintre doamnele doctor(+++++ cu steluta: NU AM ASTEPTAT MINUTE IN SIR, ceea ce a fost perfect pentru mine care mereu intarzii pe undeva 😄😄😄). Deeeci...nu mi s-a mai intamplat ca vreun medic sa aiba atata rabdare incat sa raspunda si la cele mai "curioase" curiozitati din sfera stoma(congrats dr Chiş for this 👏👏👏). In concluzie: medici super draguti, profesionisti, asistente care iti iau cu o vorba toate emotiile, super curatenie si atmosfera misto! ✌
Marcel Igna
Marcel Igna2 ani în urmă
Experienta mea la Pasc Dental a fost una foarte placuta! Inca de la prima vizita am observat ca se pune accent pe conduita profesionala, spatiul este foarte curat si dezinfectat in permanenta, nevoile pacientului sunt puse in prim plan! In alta ordine de idei, m-am simtit "bagat in seama", si nu lasat sa astept minute in sir cum mi s-a intamplat in alte clinici, am putut sa discut liber cu doamna doctor Chis( btw, best doctor ever👏👏👏), urmand sa stabilim impreuna un plan de tratament adecvat atat situatiei mele, cat si bugetului. Cu siguranta voi reveni!
Ioana Negovan
Ioana Negovan2 ani în urmă
Cand am pasit prima data in cabinetul doamnei Daniela Chis, eram un om pierdut,cu multe multe experiente neplacute in alte cabinete! De mai bine de 7 ani vin cu drag si cu un zambet larg,sa mi ingrijeasca dintii! O recommand cu mare drag tuturor oamenilor care mi ies in cale si au nevoie de o vizita la dentist! Om minunat, iti multumesc ca mi ingrijesti dintii cu atata atentie!❤
Ioana Popescu
Ioana Popescu4 ani în urmă
Chiar recomand acest cabinet! Au dat dovada de profesionalism. Toate manoperele mi-au fost explicate pas cu pas, la orice intrebare am primit informatii si sugestii. Am fost in inainte la clinica renumita unde mi-au facut o lucrare foarte proasta si am platit si o gramada de bani. Cand au aparut problemele la cateva luni dupa ce am facut lucrarea, am ajuns aici, la sugestia unei prietene. Am avut parte de cel mai bun tratament, cea mai profi interventie, iar doamna doctora mi-a explicat de ce au aparut problemele si ce putem face ca sa reparam situatia. Din pacate a trebuit refacuta lucrarea dar cea noua e perfecta, de atunci nu am mai avut probleme cu dinții si vin cu drag la fiecare 6 luni pentru un control de rutina.
Tudor Negru
Tudor Negru2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Staff profesionist si implicat. Cu siguranta voi apela in viitor doar la Pasc Dental pentru probleme dentare si consulturi periodice.
Locații recomandate