/Cluj/Dentist

DentalCare Sirbu

Calea Moților 20, Cluj-Napoca 400000, România

DentalCare Sirbu
Dentist
4.9
80 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
QH9M+57 Cluj-Napoca, România
+40 754 552 998
dentalcaresirbu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ina73 zile în urmă
Nu recomand!!!!!
Leonessa91 zile în urmă
Persoane din Republica Moldova au scris recenzii exceptionale, medicii Sirbu sunt din Republica Moldova....
Experienta ingrozitoare
Daiana Velcelean
Daiana Velcelean2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea clinica DentalCare Sirbu si in special pe Dr. Sirbu Mihai. Eu nu am mai fost de foarte multi ani la dentist din cauza fricii de durere, deoarece nu am avut experiente placute in trecut. Tot ce pot sa spun este ca de la inceput dl Dr. s-a comportat foarte frumos cu mine si mi-a explicat tot ce va urma sa imi faca, la fel si asistentele s-au comportat foarte bine, adica ai putut sa observi profesionalismul atat la dl Dr cat si la asistente. Cel mai important lucru este ca nu am simtit niciun fel de durere, iar la primul tresarit si disconfort mi s-a facut anestezie, care de asemenea nu a durut si sunt foarte multumita de tot ce mi s-a lucrat la dinti, arata foarte bine(de exemplu plombele arata foarte natural, nu se prea observa diferenta dintre ele si un dinte natural) si este foarte bine lucrat. Deci de la frica de a merge la dentist, am ajuns sa merg cu placere si sa imi rezolv toate problemele de la dantura.
Elena Madalina
Elena Madalina2 ani în urmă
Recomand această clinică atât pentru experiența plăcută avută de-a lungul tratamentului, cât și pentru rezultatele incredibile la care am ajuns.
Locul și ustensilele sunt în permanență dezinfectate, aparatele cu care se lucrează sunt noi, iar procedurile de tratament sunt actuale.
De asemenea, am întâlnit la această clinică oameni dedicați, care își cunosc foarte bine meseria și sunt atenți și răbdători cu pacienții.
Mi-a plăcut să văd că se acordă o atenție deosebită ca intervenția să fie una reușită.
De la prima vizită am rămas plăcut surprinsă de profesionalismul medicilor și asistentelor așa că am dorit să fac la această clinică toate intervențiile, iar acum am un zâmbet de care sunt mândră și foarte mulțumită.
Anda Sărăcuț
Anda Sărăcuț2 ani în urmă
Am fost deja de câteva ori la DentalCare Sîrbu, și mă bucur să zic în sfârșit că merg cu plăcere la dentist. Am rămas foarte plăcut impresionată de cât de impecabil lucrează dr. Mihai Sîrbu, este foarte profesionist și prietenos, întotdeauna s-a asigurat că nu mă doare nimic și că mă simt confortabil.
Am trecut până acum de 3 extracții de molari de minte, detartraj, 2 obturații estetice, și m-am simțit foarte bine atât în timpul procedurilor, cât și în zilele următoare (lucru foarte important mai ales în cazul extracțiilor).
Totodată, prezența lor online (pe instagram, pe blogul lor) mi-a inspirat foarte multă încredere și prietenie încă de dinainte să le trec pragul.
Mă bucur enorm că mi-am găsit cabinetul preferat de stomatologie, la care să merg cu plăcere și fără groază. Voi recomanda la cât mai multă lume să meargă la DentalCare Sîrbu!
Cristina Popescu
Cristina Popescu2 ani în urmă
În urmă cu câteva luni, căutam o clinică dentară pentru a continua tratamentul ortodontic și între timp, cu puțin noroc, 🍀 am ajuns la Clinica DentalCare Sîrbu.🦷 Am rămas plăcut surprinsă încă de la început, de felul în care se lucrează, de energia bună; atât Dr. Ana-Maria cât și Dr. Mihai lucrează eficient, sunt atenți la fiecare detaliu, îți oferă suport pe tot parcursul intervenției și se asigură că starea ta este la fel de bună așa cum era la momentul sosirii. Aici, vei găsi o echipă prietenoasă, gata să te sprijine și să-ți ofere cele mai bune soluții pentru a remedia diferite neplăceri. Atmosfera de la clinică este foarte plăcută, este locul în care #teama dispare și este înlocuită de #zâmbete. În plus, vei avea parte de o gamă variată de oferte, servicii și tratamente care te vor ajuta să ai un zâmbet "ca la carte".
Dacă o recomand?
Da, din toată inima! 🤍
P.S: Nu uitați sa zâmbiți( dar nu oricum, cu toți dinții) 😁
Romulus Ciava
Romulus Ciava2 ani în urmă
Recomand cu încredere serviciile d-lui Dr. Sirbu. Având in trecut experiente nu prea plăcute , aveam o oarecare retinere in a merge la dentist, dar in urma tratamentelor efectuate in cadrul clinicii DentalCare Sirbu mi-am schimbat cu totul părerea despre ceea ce înseamnă un tratament stomatologic. Fiecare intervenție a fost caracterizata prin profesionalism, răbdare si eficienta.
Cătălina Sas
Cătălina Sas2 ani în urmă
Recomand cu cel mai mare drag DentalCare Sîrbu. Am ajuns aici în urma unei recomandări și pot spune că totul a fost peste așteptări. Procedurile au fost explicate simplu și pas cu pas, iar frica de dentist a dispărut deja în totalitate, după ce am văzut profesionalismul și grija față de pacient.
Andreea Cosmina
Andreea Cosmina2 ani în urmă
O echipă de profesioniști care se dedică să ofere pacienților servicii stomatologice de înaltă calitate. Încă de la prima vizită, am remarcat profesionalismul, implicarea și răbdarea de care au dat dovadă constant. Revin de fiecare dată cu mare drag, într-un mediu prietenos, cu oameni empatici și devotați.
Recomand cu încredere DentalCare Sîrbu!
Ioana Tintelecan
Ioana Tintelecan2 ani în urmă
DentalCare Sirbu este cabinetul care te face sa te simți ca acasă datorita amabilității de care medicii dau dovadă si datorita atmosferei placute de acolo. Medicii m au ajutat sa reușesc să imi înving frica de stomatolog, cat si durerea de dinți care mai aparea pe parcurs .
Din punctul meu de vedere, calitățile principale ale echipei de medici sunt: profesionalism și seriozitate.
Recomand cu mare încredere!
Locații recomandate